Healing Webinar

Ik wil jullie van harte uitnodigen voor een buitengewone avond vol helende energie en diepgaande inzichten. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst zullen we gebruikmaken van de krachtige Gene Keys en de transformatieve Vim methode. Samen zullen we de thema’s aanpakken die we allemaal met ons meedragen, en ze op een diep niveau opruimen.

Gene Keys

De Gene Keys bieden ons een diep begrip van wie we werkelijk zijn en waar we naar toe kunnen groeien. Ze bieden ons inzicht in onze levenslessen, talenten en potentieel. Door de Gene Keys te gebruiken, kunnen we oude beperkende patronen doorbreken en onze ware essentie vrijlaten.

VIM- Vraag en Intentie Methode

Maar daar blijft het niet bij. We zullen ook de kracht van de Vim methode aanspreken. Deze methode stelt ons in staat om de opgeslagen programma’s in ons DNA op te ruimen. Hierdoor kunnen we diep liggende blokkades en overtuigingen transformeren, en zo een ware transformatie teweegbrengen.

Ho’oponopono

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen we ook de echte Ho’oponopono integreren in deze avond. Dit oude Hawaïaanse vergevingsproces helpt ons om negatieve energieën los te laten en ons hart te openen voor heling en liefdevolle verbinding.

Groeps Healing

Samen, door de combinatie van deze krachtige methoden, zullen we thema’s aanpakken die een grote rol spelen in ons leven, maar die niet altijd even voor de hand liggen. We zullen de diepte ingaan en heling brengen op een niveau dat je misschien nog niet eerder hebt ervaren. Het belooft een werkelijk fantastische en verdiepende avond te worden.

Ik nodig jullie van harte uit om samen met mij deze bijzondere reis te maken. Kom en laat je verrassen door de helende kracht van de Gene Keys, de Vim methode en de Ho’oponopono. Samen zullen we een diepe transformatie in gang zetten en onze ware potentieel omarmen.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie op deze avond te ontmoeten. Laten we samen de weg vrijmaken voor een leven vol liefde, vrijheid en vervulling.

Gene Keys

Gene Keys zijn een universeel systeem dat gebaseerd is op het concept van genetische codering. Het idee achter de Gene Keys is dat elk individu een specifieke set van genetische code in zich draagt, die bepaalt hoe hun leven wordt ervaren en hoe zij zich tot de wereld om hen heen verhouden. Dit systeem combineert kennis uit de genetica, astrologie, I Ching en andere esoterische tradities om inzicht te krijgen in de diepere lagen van ons mens-zijn.

64 genetische archetypen

De term “Gene Keys” verwijst naar 64 genetische archetypen, die elk worden vertegenwoordigd door een specifieke code. Deze codes, ook wel hexagrammen genoemd, worden geassocieerd met bepaalde thema’s, kwaliteiten en potenties die in ieder van ons aanwezig zijn. Door het verkennen van deze genetische archetypen, kunnen we bewustzijn ontwikkelen over onze unieke gaven en uitdagingen in het leven.

Gene Key Profiel

Het begrijpen en werken met de Gene Keys vereist het onderzoeken van onze eigen genetische code, die wordt weergegeven in ons persoonlijke Gene Key Profiel. Dit profiel biedt inzicht in onze aangeboren talenten, maar ook in de patronen en valkuilen die ons kunnen belemmeren. Door bewustzijn te ontwikkelen en onze genetische code te transformeren, kunnen we ons potentieel vollediger benutten en meer vervulling vinden in ons leven.

Holistisch perspectief

Kortom, Gene Keys bieden een holistisch perspectief op het menselijk potentieel en nodigen ons uit om de diepere lagen van onszelf te verkennen om zo een leven van bewustzijn, voldoening en zingeving te creëren.