Angst en stress loslaten

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Angst en stress loslaten

Angst en stress loslaten

Om angst en stress te kunnen loslaten, is het belangrijk dat je weet waar deze gevoelens vandaan komen. Vaak komen deze gevoelens voort uit reactie op bepaalde gebeurtenissen. Dit kunnen bijvoorbeeld sociale situaties zijn. De fysieke en mentale gevolgen kunnen zeer uitputtend zijn. Het is daarom belangrijk om te leren hoe je angst en stress kunt loslaten. Claritas Essentiae helpt je door middel van healing- en meditatiesessies, in groepen of een-op-een.

Wil je een behandeling frequentietherapie?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Angst en stress loslaten met behulp van meditaties en healingsessies

Voel je je vaak angstig of gestrest? Ervaar je hiervan duidelijke fysieke klachten, zoals vastzittend fascia, en wil je graag van deze gevoelens af? Schrijf je dan in voor de meditatie- en healingsessies van medisch helderziende. Hyacintha, oprichtster van Claritas Essentiae. Wij helpen je bij het opheffen van emotionele blokkades. Het loslaten van angst en stress betekent dat je belemmeringen loslaat om verder te groeien en nieuwe ervaringen op te doen. We kunnen je helpen met het behandelen van brain fog, zodat je weer helder kunt nadenken. Daarnaast doorbreken we patronen op een spirituele manier.

Schrijf je in voor de online community

Wil je gelijkgestemden ontmoeten en het loslaten van angst en stress leren zodat je beter in je vel zit? Schrijf je dan in voor onze online community. Heb je vragen over onze programma’s? Neem dan contact met ons op. Je bereikt onze praktijk in Apeldoorn, door te bellen naar 06-38283326, of stuur een e-mail naar contact@claritasessentiae.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.