Auto-immuunziekte alternatieve behandeling

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Auto-immuunziekte alternatieve behandeling

Alternatieve behandeling voor auto-immuunziekte

Heb jij en auto-immuunziekte en ben je hiervoor op zoek naar een alternatieve behandeling? Bij Claritas Essentiae in Apeldoorn gaan we hiermee aan de slag. Door middel van meditaties en healingsessies krijg jij een beter inzicht in jouw auto-immuunziekte en hoe factoren van binnenuit hier reactief op kunnen zijn.

Wil je een behandeling frequentietherapie?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Bestrijden van een auto-immuunziekte met een alternatieve behandeling

Er zijn verschillende medicijnen die kunnen worden ingezet voor het bestrijden van auto-immuunziekten. Echter kunnen deze soms averechts werken. Als spiritueel natuurgeneeskundige kan Hyacintha, de oprichtster van Claritas Essentiae, je helpen met een alternatieve behandeling voor jouw anti-immuunziekte. Wij willen chronische infecties natuurlijk behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alternatieve middelen voor lyme, Samen met jou gaan we aan de slag om aan jouw ziekte te werken, door naar jezelf en jouw eigen transformatieproces te kijken.

Meld je aan voor de community en start jouw healingproces

Wil jij ook graag een alternatieve behandeling voor je auto-immuunziekte? Wij helpen je daarbij. Bekijk onze programma’s en meld je aan voor onze community. Samen gaan we aan de slag om je herstel te ondersteunen door middel van natuurlijke middelen. Heb je vragen of wil je advies? Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch 06-38283326, via het contactformulier, of door een e-mail te sturen naar contact@claritasessentiae.nl.