Chronische infecties natuurlijk behandelen

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Chronische infecties natuurlijk behandelen

Natuurlijk behandelen van chronische infecties

Chronische infecties kun je in veel gevallen effectief natuurlijk behandelen. Zo bestaan er verschillende natuurlijke middeltjes die je vast en zeker al in je keukenkastje hebt staan, die effectief zijn in het natuurlijk behandelen van een chronische infectie. Denk hierbij aan honing, kurkuma of knoflook, ingrediënten die makkelijk te verwerken zijn in dagelijkse gerechten.

Heb je vragen over het natuurlijk behandelen van chronische infecties?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Chronische infecties met een natuurlijk middel behandelen

Er is een groeiend aantal mensen dat antibioticaresistent wordt. Door een overmatig gebruik van antibiotica, worden bacteriën ongevoelig voor de medicatie. Zo wordt het moeilijker om infecties te bestrijden. Gelukkig heb je voor chronische infecties niet alleen antibiotica nodig, deze kunnen ook op natuurlijke wijze worden behandeld. Denk aan essentiële oliën, keukeningrediënten maar ook therapieën als frequentietherapie. De oprichtster van Claritas Essentiae, Hyacintha, is spiritueel geneeskundige  en gespecialiseerd in dit soort healingsessies. Samen gaan jullie aan de slag om patronen te doorbreken en op spiritueel niveau met je chronische infectie aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan alternatieve geneesmiddelen voor lyme.

Bestel natuurlijke geneesmiddelen in de webshop

Ben jij overtuigd van de manieren waarop je jouw chronische infectie natuurlijk kunt behandelen? Bekijk de webshop met natuurlijke geneesmiddelen voor producten die hierbij kunnen helpen. Meld je daarnaast aan voor de online community en ga aan de slag met healingsessies. Heb je vragen of wil je advies? Neem contact met ons op via het contactformulier. Je bereikt onze praktijk in Apeldoorn ook telefonisch via 06-38283326 of via e-mail: contact@claritasessentiae.nl.