Your Ultimate Journey

Your Ultimate Journey is een intensieve innerlijke reis van 9 weken. Een persoonlijk transformatie-traject om je fysiek, emotioneel en spiritueel vrij te maken. Intensieve healing tot op cellulair niveau. Het is een fysieke en mentale detox. Het doel is een kwantumsprong te maken in je ascentieproces en volledig in je oorspronkelijke creatiekracht te komen. Op deze reis ontvang je ondersteuning op diverse gebieden om je proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, met onder andere:
  • Oplossen van blokkades
  • Healing en meditatie
  • Detox: In een multidimensionale detox krijg je intensieve begeleiding aangeboden. We gebruiken producten volgens de nieuwste inzichten, Scalar Light, ademcoaching en meer.
Je moet niets. Je voelt zelf wat goed is voor jou. Dit is Your Ultimate Journey infomatie-archief. Hierin komen alle onderdelen van de 9 weken. In de loop van de reis worden alle informatie aangevuld en is zo steeds toegankelijk voor je als deelnemer. Deze cursus is alleen toegankelijk voor deelnemers aan Your Ultimate Journey - je kunt je hier aanmelden

Dit is Your Ultimate Journey infomatie-archief. Hierin komen alle onderdelen van de 9 weken. In de loop van de reis worden alle informatie aangevuld en is zo steeds toegankelijk voor je als deelnemer.

Deze cursus is alleen toegankelijk voor deelnemers aan Your Ultimate Journey – je kunt je hier aanmelden

Programma Content

Alles uitklappen
Niet ingeschreven
Deze cursus is op dit moment gesloten

Programma Inclusief

  • 11 Hoofdstukken
  • 51 Paragrafen