De Reeks 1: Jij de Onwetende Tovenaar

We beleven nu een bijzondere, chaotische tijd op aarde.
Hoge energieën vermengd met lage bewustzijnsvelden…
Oude programma’s en blokkades die opkomen uit ons verleden of die verbonden zijn aan het collectief…
We worden heen en weer geslingerd door allerlei informatie…
Keuzes die we moeten maken waarvan we de consequenties niet kunnen overzien.
Hoe ziet dat er energetisch uit? En wat kun je daaraan doen?
En ben je wel zo machteloos als je misschien denkt?

Healing meditatie – de Onwetende Tovenaar – deel 1 – Clearing door een Nulpunt

Healing Meditatie – De Onwetende Tovenaar – deel 2 Pijnappel klier en zenuwstelsel healing

Mindchannel Meditatie

De Mindchannel meditatie is een zeer waardevolle meditatie.

Eerst maak je met een nulpunt alles in je veld schoon. Tijdens de meditatie ontvang je een uitgebreide uitleg over de Mind Channels, je Breinkanalen. Het zijn kanalen die je vanuit je hoofd verbinden met het nieuwe Aarderaster, het Melkwegstelsel en de Bron. Hier doorheen kun je informatie ontvangen. Zoals een radiostation meerdere kanalen heeft op verschillende frequenties, zo heeft elk breinkanaal zijn eigen frequentie. Door een balletje van licht door je breinkanalen te schieten, maak je de Breinkanalen helemaal schoon.

Hoe beter je Mind Channels verbonden zijn hoe zuiverder jij in verbinding staat met de Bron, jouw familie van Licht van de Bron en met de nieuwe aarde. Op deze manier kun je gemakkelijker, beter en zuiverder de voor jou belangrijke informatie ontvangen. Dit is een meditatie die wij aanraden om vaker te doen om geoefend te raken in het maken en houden van de juiste verbinding.

 

 

Bespreking deel 1

In deze video word je met behulp van een PowerPoint presentatie voorbereid op wat er in de healingmeditatie aanbod komt. In de presentatie krijg je de beelden van de pijnappelklier, de amygdala en het zenuwstelsel als houvast voor in de meditatie. Ook krijg je uitleg over wat nulpunten zijn en hoe wij die in healingwerk gebruiken. Het eerste deel van de meditatie begint op ca 26 minuten.

Bespreking deel 2

In deze video gaan we verder met de PowerPoint presentatie, om de meditatie te ondersteunen. Tijdens de presentatie wordt er aan een aantal blokkades gewerkt. Deze hebben te maken met de verwarrende tijd waar we op dit moment in leven. De eerste blokkade gaat over verwarrende gevoelens, wat zou je kunnen bijdragen in de wereld, het gevoel dat je er alleen voor staat, dat je in de steek gelaten bent. De tweede blokkade die wordt opgeheven gaat over de angst dat je iedereen die je lief hebt los moet laten. De derde blokkade gaat over het belemmerende gevoel van verantwoordelijkheid voor de wereld. Het healing werk gaat rondom de 27ste minuut over in een meditatie waarin er een herkalibratie van je eigen goddelijke blauwdruk met je fysieke hersenen, ruggengraat en het zenuwstelsel plaatsvindt. 

ZOOM LINK

Topic: De Reeks deel 1 

Datum: Dinsdag 12 oktober 20.00 en Vrijdag 15 Oktober 9.30 uur

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/81649643973

Meeting ID: 816 4964 3973

Passcode: Tovenaar