De Reeks 4: Seksuele Blokkades oplossen 2

Totale healing meditatie (zonder de inleiding van hierboven). In dit deel van de bijeenkomst wordt de Vraag en Intentie Methode (VIM) veelvuldig toegepast. Van er niet willen zijn en daarom bijna geen adem durven te halen tot de behoefte om erkenning te krijgen van de dader. Op ca 52 minuten volgt er een pauze in de meditatie. Hieronder kun je het gesprek luisteren dat tijdens de pauze heeft plaatsgevonden. In deze opname is het gesprek vervangen door muziek. Tijdens de meditatie wordt er overigens vanuit de geestelijke wereld aan ons doorgewerkt. Het was de bedoeling dat we even uit meditatie waren. Vanaf 57 minuten volgt het laatste deel van de meditatie wat je hieronder ook los kunt beluisteren. Lees daar ook de beschrijving van het laatste deel van de meditatie*.

Gesprek in de pauze van de meditatie. Dit gedeelte maakt deel uit van de healing. Het is een keuze of je ernaar wil luisteren of niet. Ook al wordt er gepraat, er wordt vanuit de geestelijke wereld aan ons gewerkt om healing te ontvangen. We worden onder andere ontdaan van allerlei labels. Het is de bedoeling dat we even uit meditatie zijn.

Laatste deel healing meditatie. * De schijf die ons afgescheiden houdt van ons heel zijn wordt helemaal opgelost. In dit deel krijgt Hyacintha de inzichten door waar seksualiteit in wezen voor bedoeld is. De manipulatie van seksualiteit houdt ons weg van de unieke scheppende wezens die wij in werkelijkheid zijn. Als we in liefde zijn met onszelf dan wordt de aarde 1 co-creatie waarin armoede en ziekte niet meer bestaan. We worden gemotiveerd om elke avond in een koepel van licht te gaan slapen. We sluiten af in een omhulling van vleugels van licht uit ons hart.

 “Oplossen van de manipulatie van seksualiteit en terugvinden van je unieke scheppingskracht”

Je krijgt hulp van o.a. de Life Architect om een energetische plaat op te ruimen, die als manipulatie tool in ons lichaam is geplaatst. Dit blijkt de wortel van alle manipulatie. Hierdoor kan je je unieke en totale scheppingskracht terug gaan vinden, dat de oorspronkelijke bedoeling van seksualiteit blijkt te zijn. 
Jij bent namelijk een expressie van de Schepper. Jij bent in staat om een wereld te scheppen, die je maar wenst, vrij van armoede, honger en ziekte.
Je DNA wordt geherstructureerd en je herstelt de samenwerking met je lichaam. 
Dit is onderdeel van the Divine Plan. Het Goddelijk Plan.

Ik was erg verrast door twee nieuwe inzichten. Het inzicht van wat seks eigenlijk echt is. Dat het oorspronkelijk bedoeld is om het te gebruiken om te manifesteren. Dat het oorspronkelijk bedoeld is als een solo act! en dat als we samen zijn de intentie gebruiken om met een ander te versmelten en scheppingskracht bundelen. 
Een ander aspect dat ik niet zag aankomen was de uitnodiging om ons het lichaam lief te hebben. Niet om het af te richten als een dier of het tot uitersten te forceren en dwingen. En als het er zo staat, is het logisch… maar toch al die programma’s houden onze oorspronkelijke verbinding tegen.

Seksuele trauma’s kunnen goed geheeld worden in een groepshealing. Genezing heeft geen finishlijn, geen eindstreep. Het heeft geen vervaldatum. We werken zonder tijdlijn. Zonder druk, daarom is het goed deze healing-meditaties samen te doen. 

Inleiding met een uitleg over de verschillende delen van onszelf.

ZOOM LINK

Topic: De Reeks 4 

Datum 2 november 20.00 / 5 november 9.30 uur

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83287300314

Meeting ID: 832 8730 0314

Passcode: Seks2