De Reeks 5: Licht en Donker

Calibratie Meditatie – Nulpunt, Blauwdruk uitlijnen, calibratie en spininversie.

Met deze krachtige clearing met het nulpunt van de Bron activeer je alle nulpunten in je lichaam en brengt ze in overeenstemming met elkaar en met de Bron.
Alle schadelijke informatie die van buiten af komt, ook die ten gevolge van vaccinaties of shedding van gevaccineerden wordt opgeruimd.

Je verheldert en verfrist je hersenen door balans te brengen in je linker- en rechter hersenhelft en in alle cellen in je hersenen. Dit heeft een helend effect op je gehoor, je zicht- en je reukvermogen, op alle zintuigen, inclusief je zesde zintuig.
Vervolgens vindt er een healing plaats met behulp van de Goddelijke blauwdruk. Je fysieke blauwdruk en je Goddelijke blauwdruk worden samengevoegd, zodat alle organen in je lichaam en je hersenen een perfecte match maken met je Goddelijke Blauwdruk. Je zet de intentie dat jouw fysieke blauwdruk uitsluitend luistert naar je Goddelijke blauwdruk.
Dit ben jij, je bent een expressie van de Schepper in een fysieke vorm. Dat mag je accepteren en aanvaarden.
Deze meditatie heft spininversie op.

In deze korte uitleg met powerpoint wordt je meegenomen in het nadenken over Licht en Donker. Deze paradox bestaat op de planeet al een 200.000 jaar en lijkt op twee kanten van een zelfde medaille, namelijk afgescheidenheid.

“Wat als het Licht medeplichtig is aan de afgescheidenheid?…”

“Het Licht is even verantwoordelijk voor afgescheidenheid als het Donker”

Wat ik nu merk is dat veel lichtwerkers zich mega afzetten tegen alles wat donker is. Ze wachten met smart dat de elite onderuit gaan, dat er allerlei heftige dingen moet gebeuren “TEGEN” de Cabal, het donker… bla..bla..bla.. want het Licht moet zegevieren.

Maar wat als dat beeld gewoon niet klopt?

Ik zie om mij heen dat het Licht, dus zij die van zichzelf vinden dat ze zuiver zijn en Licht zijn, bepalen dat donker gezuiverd moet worden. Met andere woorden, het donker wordt opgeheven waardoor je meer licht zou hebben.

Wat vind je hiervan?

Het was een zeer boeiende bijeenkomst en zeker de moeite waard van het beluisteren.

Bespreking Licht en Donker. Tijdens dit gesprek wordt je aangezet tot het nadenken over wat nu eigenlijk de afgescheidenheid heeft veroorzaakt. Aan de hand van uitleg en verschillende voorbeelden zet Hyacintha wordt er gediscussieerd en ontstaan er mooie inzichten.

Zoom Link

Topic: De Reeks 5

Datum 9 november 20.00 en 12 november 9.30 uur

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84834705578

Meeting ID: 848 3470 5578

Passcode: 5050