De Reeks 7: Seksuele Blokkades opruimen 3

Seksuele trauma’s kunnen goed geheeld worden in een groepshealing. Genezing heeft geen finishlijn, geen eindstreep. Het heeft geen vervaldatum. We werken zonder tijdlijn. Zonder druk, daarom is het goed deze healing-meditaties samen te doen. 

Diepe Clearing

Je brengt de drie nulpuntschijven in je hoofd, hart en bij je navel in overeenstemming met elkaar, met je chakra’s en met de Bron. Hiermee herstel je je individuele en vrije verbinding met de Bron en versterk je jouw unieke creatiekracht. Je ruimt diepe patronen in jezelf op, zoals verwarring over wie je nu eigenlijk bent en overtuigingen die de verbinding met je zelf blokkeren. Je lost oude structuren op van regels, normen en waarden, die je nog steeds ketenen. Ook slachtoffer- en daderschap en de angst om werkelijk vrij te zijn, hef je op.Ten slotte bevrijd je je van oude programma’s, geloftes en beloftes die je ooit hebt gedaan, die je afhankelijk maken van anderen en je klein houden. Het blijken diepgewortelde gemanipuleerde tijdstructuren te zijn, die ons in een ‘loop’ (Engels) van eindeloos herhalende programma’s en manipulatie gevangenhouden. Met deze meditatie doorbreek je die loop!

Coming home to your heart

De nulpuntschijven achter je derde oog, achter je hart en navel stralen hun blauwe, roze en groene licht naar buiten. De buis van licht vanuit de Bron loopt nog steeds door, in de aarde en onder je voeten wordt het helder als nooit tevoren. Via je hartcentrum verbind jij je met je Hoger zelf en meteen ook met je Universele Zelf. Stel deze voor als een kelk, die zich kan vullen met informatie van pure, zuivere energie. Met je hartcentrum verbindt je je met intentie met het Hart van je Universele Zelf: “COMING HOME TO YOUR HEART””THUISKOMEN IN JE HART” Het Hart van je Universele Zelf en jouw fysieke hart vloeien samen en je krijgt de impuls, de inspiratie om te creëren, wat je maar wilt. Je creatiekracht: de mind, spirit en fysieke energie vormen samen jouw creatie. Kies vanaf nu om elke keuze, elke creatie makkelijker, vrijer en bewuster op deze manier te doen, te creëren. Afsluitend vormen vleugels van licht een gracieuze cocon om je heen.

Deel 1
Deel 2
Deel 4

 

Deel 3

ZOOM LINK

Topic: De Reeks 7

Datum: 23 november 20.00 en 26 november 9.30 uur 

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85732367309

Meeting ID: 857 3236 7309

Passcode: SEX