Depressie alternatieve behandeling

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Depressie alternatieve behandeling

Alternatieve behandeling voor depressie

Zit jij al tijden vast in een depressie en ben je op zoek naar een alternatieve behandeling voor deze klachten? Doe dan eens mee aan de healingsessies van Claritas Essentiae uit Apeldoorn. Samen met een online community werk jij aan jouw energie en kom je dichtbij je ware aard. Zo bevorder jij je herstel.

Wil je een alternatieve behandeling voor depressie?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Behandel je depressie met een alternatieve behandeling

Met helende meditaties, groepssessies en online cursussen verbind jij jezelf met een community van gelijkgestemden en kom je dichter bij jouw Bron. Met een alternatieve behandeling zoals frequentietherapie kun jij jouw depressie effectief behandelen, zonder enige medicatie. Deze medicatie kan soms namelijk averechts werken. Door een hoger bewustzijn te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en leer je je energieveld te herstellen. Dit alles leer je onder begeleiding van een medisch helderziende. Zij steunt jou in je persoonlijke transformatieproces.

Neem deel aan helende meditatiesessies

Wil jij een alternatieve behandeling voor jouw depressie en je weer je oude zelf voelen? Meld je dan aan voor de online community en neem deel aan verschillende groepshealingen op afstand, cursussen en helende meditaties. Bekijk de programma’s die we aanbieden en schrijf je eenvoudig in. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Je bereikt ons via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 06-38283326 of via e-mail: contact@claritasessentiae.nl.