Doorbreken van patronen spiritueel

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Doorbreken van patronen spiritueel

Het spiritueel doorbreken van patronen

Bij Claritas Essentiae uit Apeldoorn helpen we je graag met het doorbreken van patronen op spiritueel vlak. Heb jij het idee dat je steeds tegen dezelfde dingen aan loopt maar niet verder komt? Patronen kunnen moeilijk te doorbreken zijn. Zeker als je dit in je eentje probeert. Ontdek daarom de spirituele wereld van Claritas Essentiae. Met een grote groep gelijkgestemden leer jij van een medisch helderziende hoe jij je oude patronen kunt doorbreken en op spiritueel en emotioneel vlak weer tot jezelf komt.

Heb je vragen over het spiritueel doorbreken van patronen?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Leer het doorbreken van oude patronen op spiritueel vlak

Oude gevoelens en oude reacties brachten je waar je nu bent, maar helpen je niet verder in je transformatieproces. De patronen zijn waarschijnlijk al ontstaan in je jeugd en draag je nog steeds mee als eerste reactie op gebeurtenissen. Het is tijd om angst en stress los te laten en energie te vinden om te groeien. Samen met een groep gelijkgestemden en een medisch helderziende  ga je spiritueel aan de slag en leer jij het doorbreken van oude patronen. We hebben verschillende behandelingen die effectief zijn in het behalen van groot resultaat, zoals het behandelen van depressie.

Meld je aan voor de helende groepssessies

Wil jij graag emotionele blokkades opheffen, patronen doorbreken en een rijker en gelukkiger leven lijden? Schrijf je dan in voor één van onze helende programma’s. Samen met een groep gelijkgestemden of in een-op-een-sessies leer jij je patronen doorbreken. Wil je graag advies? Neem dan contact met ons op. Ons team beantwoordt graag al je vragen. Je bereikt ons via het e-mailadres contact@claritasessentiae.nl, via het telefoonnummer 06-38283326 of door het contactformulier in te vullen.