Emotionele blokkades opheffen

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Emotionele blokkades opheffen

Emotionele blokkades opheffen

Ervaar jij een remming in jezelf en wil je emotionele blokkades opheffen? Een hoofd vol met herhalende negatieve gedachten en overtuigingen die je niet dienen kan op den duur ziekmakend zijn. Wil je een behandeling voor het snel en effectief opheffen van deze emotionele blokkades? Boek een consult bij mijn praktijk Claritas Essentiae. Samen met jou gaan we aan de slag om je blokkades op te ruimen zodat je meer rust ervaart in je leven. 

Wil je een behandeling voor het opheffen van emotionele blokkades?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles over mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Door middel van mijn helderziende waarnemingen creëer ik nieuwe paden in het behandelen van de ziekte van Lyme. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je herstel en bewustzijnsgroei.

Stap voor stap je emotionele blokkades opheffen

Emotionele blokkades ontstaan vaak over een langere periode in je leven, meestal heb je dit zelf niet zo snel door totdat je tegen fysieke en mentale klachten aanloopt en je de blokkades wilt opheffen. Je ervaart bijvoorbeeld klachten die bij een burn-out horen. Het doorbreken van het patroon is moeilijk. Bij Claritas Essentiae helpen we je daarom graag tijdens dit transformatieproces. Samen met jou bekijken we welke stappen je kunt ondernemen om weer emotioneel in balans te komen en hoe je de angst- en stressklachten kunt loslaten. Wij zijn spiritueel natuurgeneeskundigen en helpen jou met het opheffen van jouw emotionele blokkades. Dit doen we bijvoorbeeld met frequentietherapie. Zo krijg jij jouw rustige leven weer terug!

Maak een afspraak voor een consult

Wil jij ook graag meer rust ervaren en weer in balans komen, dankzij het opheffen van jouw emotionele blokkades? Wij helpen je hier graag bij. Bekijk onze programma’s en boek een online consult met Hyacintha uit Apeldoorn. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 06-38283326 of via het e-mailadres contact@claritasessentiae.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen.