Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
mrt 9

Ultieme DNA activatie – opname van healing op de workshopdag 9 Maart

maart 9 @ 10:00 - 17:00

€65

Ultieme DNA activatie – Healing

Dit is een krachtige healing meditatie voor het oplossen van eigenwaarde-conflict en het activeren van nieuw DNA. Deze healing + korte inleiding past in de reeks: Onze geschiedenis (zie deel 1, 2 en 3 hieronder) Deze audio mp3 van de healing en de inleiding daarop, ontvang je als downloadlink na aanschaf en staat ook in je account.

schaf hier de opname aan

9 maart was een gedenkwaardige dag in Apeldoorn, waar we samenkwamen voor de viering van het Goddelijk Plan. Het ochtendprogramma leidde ons naar een moment waarop ik voelde dat het tijd was om het thema ‘Eigenwaardeconflict’ te verkennen. De daaropvolgende healingssessie was kort, maar de intensiteit ervan was ongekend. Deze ervaring bracht ons bij ‘Source’, waar onze Goddelijke Blauwdruk en het ongerepte 3-strengige DNA zichtbaar werden. Deze Goddelijke Blauwdruk met de 3 strenge DNA lieten we versmelten met onze fysieke blauwdruk. Dit was heel krachtig en diep voelbaar. 

De opname is live en bij de introductie missen een klein stukje. 
Het is gebaseerd op de 3-delige serie Onze Geschiedenis. Het is aan te bevelen om deze te bekijken zodat je begrijpt wat het idee en doel is van deze healing.

 

 

Gegevens

Datum:
maart 9
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€65
Site:
Button

Locatie

Goede Herderkerk
Asselsestraat 199
Apeldoorn, 7312 CS Nederland
+ Google Maps