Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jun 27

Opname van Webinar – 27 juni: Een Spirituele Reis zonder strijd – deel 1

juni 27 @ 08:00 - 23:00

Gratis

In deze opname van de gratis webinar met aanvullende healing meditatie, bespreek ik de mogelijke oorzaken van allerlei fysieke, emotionele en mentale klachten. Ik leg uit waarom diverse hiervan juist nu korte en soms ook langdurig vaker voorkomen. Bovendien geef ik je praktische tips om deze klachten aan te pakken en ze zelfs in je voordeel te gebruiken.

We bevinden ons in een periode van transitie en dit kan verschillende klachten met zich meebrengen, zoals vermoeidheid, slecht slapen, hormonale disbalans, duizeligheid, prikkelbaarheid, hartkloppingen, angstaanvallen, hoofdpijn, depressie en blaasontsteking.

In deze gratis webinar bespreek ik de mogelijke oorzaken van deze klachten en leg ik uit waarom ze juist nu vaker voorkomen. Bovendien geef ik je praktische tips om deze klachten aan te pakken en ze zelfs in je voordeel te gebruiken.

Ik begin met “Een Spirituele Reis zonder Strijd” geïnspireerd door diverse mensen om mij heen maar vooral door mijn partner Frits. Hij is moe, uitgeput soms. Slaapt slecht. Iets wat ik totaal niet van hem ken. Soms duizelig en misselijk. Zijn lichaam doet overal pijn. Dan heeft hij pijn in zijn nek, dan zijn handen, dan zijn rug… soms is hij super stijf. Hij heeft prikkende huid en jeuk op zijn armen. Hij kan dan met vlagen echt supervaag zijn. En dan gaat het opeens weer een dag actief. Omdat we midden in een enorme transitieperiode zitten van zonnevlammen en elektromagnetische stralingen, weer manipulatie, 5G, chemtrails kan dit degelijk invloed hebben om ons.

Dit wordt vaak afgedaan als ‘ascensiesymptomen’, en ja, dat kan echt gebeuren. Deze symptomen zijn vaak van korte duur, een soort detox om van de ene trillingslaag naar de andere te verschuiven. Je kan een loopneus hebben, vaker of heftiger menstrueren, hoofdpijn, emotioneel voelen…  Herken je een paar van deze symptomen? Hoe lang ervaar je ze al? Vage klachten die niet overgaan en steeds nieuwe bij krijgen…Wat als de symptomen langer aanhouden?

Een Spirituele Reis zonder Strijd

Frits worstelt momenteel met Lyme. Ja, Lyme. En niemand wil ooit weten dat ie Lyme heeft. Toch is het slim om daar rekening mee te houden en het goed aan te pakken.

Frits heeft meerdere tekenbeten gehad, maar niet recentelijk. Ik geloof dat door de stress van de verhuizing, maar ook door deze tijd van transitie, is de ziekte bij hem opgevlamd. Dat is typisch voor Lyme. Het vlamt op na een periode van stress, verlies, bevalling, ziekte, operatie. Voor het eerst zie ik van dichtbij iemand dezelfde verschijnselen ervaren als ik in 2013, hoewel hij een veel mildere vorm heeft.

In de spirituele wereld worden deze symptomen vaak gezien als ascensieverschijnselen. Hoewel er overeenkomsten zijn, duren ascensiesymptomen meestal niet wekenlang. Lyme gaat niet vanzelf weg en wordt meestal sluipend erger, met vage en onaantastbare klachten.

Veel mensen zeggen: “Ik heb bloedonderzoek gehad en er kwam niets uit.” Bloedonderzoeken zijn echter vaak niet betrouwbaar voor Lyme, vooral niet als je al langer besmet bent. Alleen een recente besmetting is zichtbaar. En besmetting kan door muggen, dazen, vlooien, luizen of andere bijtende insecten. Het is ook seksueel overdraagbaar.

Onze eerste reactie is: Het moet dood. Het moet weg. Met Lyme wordt dit alleen erger. Een antibioticakuur bij een tekenbeet is belangrijk, maar als je antibiotica krijgt als je al langer lyme hebt, dan werkt dat averechts!! Wat als we nu anders omgaan met deze ‘dreigingen’? Niet door te vechten, maar door te begrijpen wat ze ons willen vertellen.

 

Gegevens

Datum:
juni 27
Tijd:
08:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie: