Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 17

Gratis webinar de Revolutie van Verandering

17 september 2023 @ 20:00 - 22:45

Gratis

Gratis webinar
de Revolutie van Verandering

Ik nodig jullie van harte uit voor een GRATIS webinar
een buitengewone avond vol helende energie en diepgaande inzichten.

Zondag 17 september 2023
20:00 uur op Zoom

Het is mijn visie en doel om ons uit de matrix te leiden! Dat is helemaal mijn ding. 🙂
Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om snel en diepgaand patronen op te lossen en te transformeren. Je schaduwkant kan je blinde vlek zijn, die we allemaal wel hebben. Het is verbazingwekkend hoe simpelweg het zien van je schaduwkant de eerste stap naar jouw bevrijding is!

Ik geloof oprecht dat de combinatie van Gene Keys, mijn VIM-methode en Ho’oponopono een super trio vormt om verder te gaan dan ooit tevoren. Samen kunnen deze methoden ons op een dieper niveau brengen dan we gewend zijn. De Gene Keys bieden inzicht in onze genetische patronen en helpen ons deze te transformeren voor onze eigen groei en evolutie. Mijn VIM-methode is een krachtige techniek waarmee we snel en effectief met deze patronen kunnen werken. Ho’oponopono is een Hawaiiaanse praktijk die helpt om schadelijke overtuigingen en emoties te helen, zowel voor onszelf als voor de wereld om ons heen.

Stel je eens voor wat er mogelijk is wanneer we deze drie krachtige methoden combineren! We kunnen dieper duiken dan ooit tevoren, onze eigen belemmeringen overwinnen en anderen inspireren om hetzelfde te doen. Samen kunnen we echt een verschil maken en een positieve impact hebben op onszelf en de wereld.

Om je mee te nemen naar wat de Gene Keys precies zijn en hoe ik deze wil gaan inzetten samen met Ho’oponopono wil ik dit uitleggen d.m.v een gratis webinar a.s. zondag 17 september om 20 uur.

Laten we onze schaduwkanten omarmen, onze genetische patronen transformeren en onze overtuigingen helen. Laten we ons verbinden met de kracht van de Gene Keys, mijn VIM-methode en Ho’oponopono. Ik geloof dat ze een super trio vormen en samen kunnen we echt het verschil maken.
Doe je met me mee?
Laten we ons bevrijden en anderen inspireren om hetzelfde te doen!

Ik kijk ernaar uit om je op deze avond te ontmoeten en samen te ontdekken hoe we de weg vrij maken voor een leven vol liefde, vrijheid en vervulling.

Graag tot dan!
Het Claritas Meditatie team

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Tijd:
20:00 - 22:45
Kosten:
Gratis