Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
feb 28

Healing Serie – 6 Revolutie van Verandering – Gk11 van Duisternis naar Licht

februari 28 @ 20:00 - 22:30

Deze webinar is geweest, maar je kunt de audio hiervan aanschaffen.

Dit is een buitengewone avond vol helende energie en diepgaande inzichten. We maken gebruik van de krachtige Gene Keys en de transformatieve Vim-methode. Samen pakken thema’s aan die we allemaal met ons meedragen, en ruimen deze op een diep niveau op.
De VIM-methode stelt ons in staat om de opgeslagen programma’s in ons DNA op te ruimen. Hierdoor kunnen we diepliggende blokkades en overtuigingen transformeren, en zo een ware transformatie teweegbrengen.
We integreren ook de echte Ho’oponopono tijdens deze avond. Dit oude Hawaïaanse vergevingsproces helpt ons om negatieve energieën los te laten en ons hart te openen voor heling en liefdevolle verbinding.
Samen, door de combinatie van deze krachtige methoden, pakken we thema’s aan die een grote rol spelen in ons leven, maar die niet altijd even voor de hand liggen. We gaan de diepte in en brengen heling op een niveau dat je misschien nog niet eerder hebt ervaren. Elke healing avond is uniek en verdiepend.

schaf hier de audio MP3 aan

Gene Key nummer 11 gaat over de transformatie van “Duisternis naar Licht”, wat op een dieper niveau de reis van het zien van illusies en beperkende overtuigingen (Duisternis) naar helderheid, inzicht, en uiteindelijk verlichting (Licht) symboliseert. Deze Gene Key nodigt uit tot het verkennen van de manier waarop onze percepties de realiteit vormgeven en hoe, door onze innerlijke visie te veranderen, we de wereld om ons heen kunnen transformeren.

1. Bewustwording en Acceptatie

De eerste stap is het erkennen van de huidige staat van duisternis, zonder oordeel. Dit omvat het herkennen van de schaduwzijden, beperkende overtuigingen en de impact daarvan op je leven. Acceptatie creëert een solide basis voor verandering.

2. Zelfbewustzijn en Zelfreflectie:

Het stimuleren van een diepere zelfexploratie om de wortels van de duisternis te begrijpen. Dit kan betekenen dat men kijkt naar onderdrukte emoties, onverwerkte trauma’s, of beperkende overtuigingen die bijdragen aan de huidige staat van verwarring of duisternis.

3. Acceptatie en Vergeving:

Het aanmoedigen van acceptatie van zowel de schaduwkanten als de licht kanten van het zelf. Vergeving, zowel naar zichzelf als naar anderen, is cruciaal om los te laten en vooruit te bewegen. Dit kan een helende invloed hebben op emotionele wonden en bijdragen aan innerlijke vrede.

Gegevens

Datum:
februari 28
Tijd:
20:00 - 22:30