Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
okt 4

Healing Serie – Revolutie van Verandering 1 – 4 oktober 20.15 uur

oktober 4 @ 20:15 - 22:30

Dit is een buitengewone webinar vol helende energie en diepgaande inzichten. We maken gebruik van de krachtige Gene Keys en de transformatieve Vim-methode. Samen pakken thema’s aan die we allemaal met ons meedragen, en ruimen deze op een diep niveau op. Er komt een opname van deze healing webinar.

Meld je hier aan

Intolerantie – Begrip – Vergeving
In een wereld vol tegenstellingen en polarisatie, waarin iedereen zijn eigen waarheid lijkt te verdedigen, is het belangrijker dan ooit om bruggen van begrip en vergeving te bouwen.
De sleutel tot ware transformatie ligt in het doorbreken van onze eigen intolerantie. In de Gene Key met nummer 4 ontdekken we de diepgaande mogelijkheden om vanuit onze angst en onwetendheid te evolueren naar een staat van begrip en vergeving. Laten we ons openstellen voor dit verheffende avontuur waarin we de barrières van onze geest overstijgen en een nieuw pad betreden, geleid door hoop en compassie.
We kijken hoe dit in ons eigen leven een rol speelt en hoe we een thema kunnen pakken en dit gaan transformeren door de VIM-methode en Ho’oponopono

Gegevens

Datum:
oktober 4
Tijd:
20:15 - 22:30
Site:
Button