Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
okt 18

Healing Serie – Revolutie van Verandering 2 – 18 oktober 20.15 uur

18 oktober 2023 @ 20:15 - 22:30

Dit is een tweede buitengewone webinar in deze reeks, vol helende energie en diepgaande inzichten. We maken gebruik van de krachtige Gene Keys en de transformatieve Vim-methode. Samen pakken thema’s aan die we allemaal met ons meedragen, en ruimen deze op een diep niveau op. Er komt een opname van deze healing webinar.

Meld je hier aan

De 18e Gene Sleutel spreekt over het transformerende potentieel van onze oordelen. Hij herinnert ons eraan dat elk oordeel dat we vellen een kans is voor zelfreflectie en groei. In plaats van oordelen als een negatief aspect te zien, leert deze Genensleutel ons om ze met mededogen en begrip te benaderen.
Integriteit is een centraal thema in de 18e Genensleutel. Het moedigt ons aan om onze gedachten, woorden en handelingen af te stemmen op onze diepste waarden en waarheden. Als we integer leven, creëren we een harmonieuze stroom in ons leven en leggen we een stevige basis voor authentieke relaties en persoonlijke groei.
Perfectie, in de context van deze Gene Key, gaat niet over het bereiken van een perfecte staat, maar over het herkennen van de inherente perfectie in imperfectie. Het nodigt ons uit om de rommelige en onvolmaakte aspecten van onszelf en anderen te omarmen, in het besef dat ze essentiële onderdelen zijn van onze reis naar zelfrealisatie en spirituele evolutie.
Door deze inzichten in ons leven te integreren, kunnen we een groter gevoel van zelfbewustzijn, empathie en compassie cultiveren. We kunnen leren onze oordelen te herkennen en te overstijgen, in integriteit met onze waarden te leven en de perfectie in de imperfectie te omarmen.

Gegevens

Datum:
18 oktober 2023
Tijd:
20:15 - 22:30
Site:
Button