Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
nov 1

Healing Serie – Revolutie van Verandering 3 – 1 november 20.15 uur

1 november 2023 @ 20:15 - 22:30

Dit is een derde buitengewone webinar in deze reeks, vol helende energie en diepgaande inzichten. We maken gebruik van de krachtige Gene Keys en de transformatieve Vim-methode. Samen pakken thema’s aan die we allemaal met ons meedragen, en ruimen deze op een diep niveau op. Er komt een opname van deze healing webinar.

Meld je hier aan

De 6e Genetische Sleutel vertegenwoordigt de Schaduw van Conflict, de Gave van Diplomatie en de Siddhi van Vrede. Het gaat over het begrijpen en transformeren van onze relatie met conflict, zowel intern als extern, om uiteindelijk harmonie en vrede te brengen.
Conflict ontstaat door een gebrek aan begrip en communicatie, vaak gedreven door angst, ego en de wens om onze eigen belangen te beschermen. Diplomatie daarentegen gaat over het vinden van gemeenschappelijke grond, het begrijpen van verschillende perspectieven en het streven naar win-win situaties. Het vereist empathie, geduld en de bereidheid om te luisteren en samen te werken.
Om diplomatie te cultiveren in conflictsituaties is het essentieel om actief te luisteren en te streven naar het begrijpen van de diepere motivaties en behoeften van alle betrokken partijen. Door conflicten aan te pakken met een open geest en hart, kunnen we verkennen naar onderling voordelige oplossingen en bruggen bouwen tussen verschillende perspectieven.
Het omarmen van de Siddhi van Vrede houdt in dat we conflict volledig transcenderen en een diep gevoel van innerlijke harmonie en eenheid met anderen ervaren. Dit kan worden bereikt door het cultiveren van mededogen, vergeving en acceptatie. Vrede is niet de afwezigheid van conflict, maar eerder het vermogen om er elegant doorheen te navigeren en het te transformeren in kansen voor groei en begrip.
Het is belangrijk om te onthouden dat conflict een natuurlijk onderdeel is van de menselijke ervaring en ons kansen biedt voor persoonlijke en collectieve evolutie. Door conflict te omarmen met een diplomatieke aanpak, kunnen we de kiemen van vrede in onszelf cultiveren en meer harmonie bevorderen in onze relaties en gemeenschappen.
Ik hoop dat deze inzichten enige begeleiding en inspiratie bieden. Onthoud dat de reis naar vrede en diplomatie bij onszelf begint.

Gegevens

Datum:
1 november 2023
Tijd:
20:15 - 22:30
Site:
Button