Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jun 18

Karmische Integratie – healing meditatie

18 juni 2023 @ 20:00

Karmische integratie audio opname van healing meditatie

In deze bijzondere healingmeditatie ervaar je wat karmische integratie is en integreer je delen van je eigen karma in de verschillende levens die je hebt. Na aanschaf ontvang je twee audio mp3 bestanden in je account en als downloadlink. De eerste is een korte meditatie die je voorafgaand aan de langere healing kunt doen. De tweede is de uitgebreide karmische integratie healing.

schaf de healing meditatie aan

Wanneer je beseft dat lineaire tijd niet bestaat en dat al je levens tegelijkertijd met je hier-en-nu-leven plaatsvinden, is het mogelijk verbinding te maken met ál deze levens. Als wezen heb je zoveel dingen meegemaakt die je hebben vastgezet in wat vaak gezien wordt als ‘het wiel van karma’: een kringloop waardoor je ervaringen uit vorige levens oplost, herbeleeft of zelfs steeds blijft herhalen.

Karmische integratie is een uniek proces van het oplossen van deze kringloop van herhalingen. Dit kan door belangrijke karmische ervaringen samen te brengen in dit leven en in het hier-en-nu. Via intentie en healing, in samenwerking met je Hoger Zelf, kunnen ervaringen vervolgens opgelost worden. Dit proces werkt dan tegelijkertijd door in je gehele bewustzijnsveld en dus in al je parallelle levens.

Gegevens

Datum:
18 juni 2023
Tijd:
20:00
Site:
Button