Fascia losmaken

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Fascia losmaken

Het losmaken van fascia bij mentale klachten

Fascia losmaken heeft zowel mentale als fysieke voordelen. Fascia is het netwerk van bindweefsel dat je in je hele lichaam terug kunt vinden. Het losmaken hiervan zorgt voor pijnverlichting en meer energie. Stressklachten en mentale klachten als depressie of angst kunnen een fysieke uitwerking hebben op het lichaam. Met zogenoemde fasciatherapie maak je je lichaam letterlijk weer los.

Heb je vragen over het losmaken van fascia?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Fascia losmaken en fysieke klachten beperken

Fasciatherapie kan een goede behandeling zijn bij chronische vermoeidheid. Daarnaast is het ook een goede alternatieve behandeling voor depressies. Gezond bindweefsel is elastisch en zorgt voor kracht. Ongezond bindweefsel, bijvoorbeeld door invloed van stress, kan zorgen voor langdurige spanning en pijn in het lichaam. Niet geuite emoties zorgen voor vastzittend bindweefsel. Het losmaken en het soepel houden van fascia heeft dus grote invloed op je hele fysieke en mentale gesteldheid en kan emotionele blokkades opheffen. Daarnaast is het ook een goede alternatieve behandeling voor auto-immuunziekten.

Bekijk de community en ontmoet gelijkgestemden

Wil jij af van pijnklachten en mentaal en fysiek een vrijer leven lijden? Wil jij gezonder door het leven en meer weten over het effect van grafeen op je lichaam? Bekijk dan de spirituele omgeving van Claritas Essentiae uit Apeldoorn. Met therapieën en helende sessies word je bevrijd van mentale en fysieke klachten, met behulp van een spiritueel natuurgeneeskundige. Heb je vragen over onze programma’s? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch op 06-38283326 of via het e-mailadres contact@claritasessentiae.nl.