Frequentietherapie

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Frequentietherapie

Frequentietherapie

Met frequentietherapie bekijken we welke systemen en cellen in je lichaam niet meer in balans zijn. Dit doen we door te kijken naar de frequenties, ofwel de elektromagnetische trillingen, van de cellen in jouw lichaam. Met deze vorm van therapie kunnen we kijken of jouw lichaam in balans is en je gezondheid verbeteren op een alternatieve manier.

Wil je een frequentietherapie?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Versterk je gezondheid met frequentietherapie

Door het toepassen van frequentietherapie versterk je je vitaliteit en algemene gezondheid. Je krijgt namelijk inzicht in welke cellen disbalans veroorzaken en dus op een verkeerde “frequentie” zitten. Frequentietherapie wordt gebruikt bij acute of chronische pijnklachten en mentale aandoeningen. Deze vorm van therapie wordt daarom ook weleens gebruikt als een alternatieve behandeling voor lyme. Bij Claritas Essentiae ondersteunen we het herstel van lyme door middel van energetische behandelingen en andere natuurlijke middelen. Als medisch helderziende helpt oprichtster Hyacintha met verschillende healingen en meditaties.

Bestel online de frequentiemiddelen

Onze frequentiemiddelen zijn een alternatief als geneesmiddel voor verschillende infecties. Wil jij op een natuurlijke wijze chronische infecties behandelen? Bekijk onze webshop met natuurlijke geneesmiddelen en schaf deze eenvoudig online aan.  De frequentiemiddelen kun je inzetten tijdens frequentietherapie. Wil je liever begeleidt worden tijdens frequentietherapie? Maak dan een afspraak voor een online consult met Hyacintha vanuit haar praktijk in Apeldoorn. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefonisch via 06-38283326, of via e-mail contact@claritasessentiae.nl.