Gratis introductie cursus

In deze gratis introductiecursus kun je verschillende aspecten van je Hoger Bewustzijn direct en op je eigen manier ervaren. De verschillende onderwerpen en ook de gebruikte soort muziek komen vaak terug in onze manier van werken, de meditaties, healingen, cursussen, inspiratieochtenden etc… Deze introductie is gemaakt en ingesproken door Frits Evelein en speciaal samengesteld voor je om te ervaren hoe Music from Source in combinatie met verschillende spirituele thema’s je ondersteunen kan.

De muziek vertaalt hoge universele frequentie in klank. Zo kun je die energie direct en in je lichaam en energievelden ervaren. De onderwerpen zijn thema’s die belangrijk zijn voor spirituele groei en meesterschap.

Het ondersteund je in het ervaren van jouw bewustzijn en energie. Het is opgezet als een kennismaking met thema’s die uitgebreid aan de orde komen in de OMnium Masterclasses

Elk deeltje begint met een korte video waarin een thema wordt besproken. Dit wordt gevolgd door een geleide visualisatie met muziek. De muziek speelt hierin een belangrijke rol want het vertaalt hoge energie via klank en ondersteund zo jouw ervaring.

Zo kun je zelf direct ervaren en ontdekken hoe dit belangrijke aspect van je bewustzijn en spirituele ontwaken in jou doorwerkt.

De thema’s zijn:

 1. Wat is bewustzijn
 2. Verbinden met de Bron
 3. Je Energieveld – je Heilige Ruimte
 4. Je Hoger Zelf – wat is het en hoe voelt het?
 5. De ondersteuning van je Hoger Zelf vragen en je intentie zetten
 6. Blokkades en het wissen daarvan.
 7. De nieuwe aarde en nieuwe kosmische energie

 • Beleef de energie van je Hoger bewustzijn
 • Ontdek een aantal unieke elementen van jouw essentie
 • Voel de verbinding met je spirituele thuis, de Bron
 • Ontdek het innerlijke landschap van je ziel
 • Voel een ziele vrede en kracht
 • Versterk je verbinding met je authentieke zelf

Elke aflevering bestaat uit een korte introductie van 5 minuten

Een geleide visualisatie met muziek voor een diepe ervaring

Wat extra informatie

De delen volgen elkaar op. Als je klaar bent met deeltje 1 , de introductie video en de geleide visualisatie met muziek, kun je doorgaan met deeltje 2 enzovoort.