Hoger bewustzijn ontwikkelen

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Hoger bewustzijn ontwikkelen

Het ontwikkelen van een hoger bewustzijn

Door een hoger bewustzijn te ontwikkelen kom je dichter bij je ware zelf. Je maakt beslissingen waar je volledig achterstaat en begrijpt jezelf en anderen om je heen beter. In de online community van Claritas Essentiae uit Apeldoorn vind je gelijkgestemden, met wie je op zoek gaat naar je ware aard en een hoger bewustzijn kunt ontwikkelen.

Heb je vragen over hoe je een hoger bewustzijn kan ontwikkelen?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Een hoger bewustzijn ontwikkelen voor een rustiger leven

Het is een mooi transformatieproces om een hoger bewustzijn te bereiken. Je leert dingen makkelijker te accepteren, minder snel te oordelen en meer van jezelf houden. Het ontwikkelen van een hoger bewustzijn doe je door meer te bewegen, de natuur in te gaan en gezond te eten om je hersenen te voeden. Je wilt emotionele blokkades opheffen om dichterbij jezelf te komen. Bij Claritas Essentiae hebben we verschillende helende therapieën die jou hierbij kunnen ondersteunen. Onder begeleiding van een medisch helderziende en in samenwerking met een online community kun jij in een hogere energie komen.

Ervaar het zelf en meld je aan voor helende groepssessies

Wil jij ook oude patronen doorbreken, gelukkiger in het leven staan en een hoger bewustzijn ontwikkelen? Wil jij meer weten over natuurlijke gezondheid en het lichamelijke effect van grafeen? Meld je dan aan voor één van onze therapieën, bijvoorbeeld trauma healing therapie. Of doe mee aan onze groepshealingen op afstand die wekelijks op vrijdagavond plaatsvinden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel naar 06-38283326 of stuur ons een e-mail via contact@claritasessentiae.nl.