Klachten bij lyme

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Klachten bij lyme

Klachten bij lyme

Als je al lang last hebt van klachten bij lyme, wil je hier vast graag vanaf. Wij bieden alternatieve middelen voor het behandelen lyme. Vele cliënten zijn al hersteld van de ziekte van Lyme door middel van onze alternatieve behandeling.

Heb je klachten bij lyme?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Een alternatieve behandeling voor klachten bij lyme

Heb je al verschillende antibioticakuren geprobeerd en zijn je klachten die bij lyme horen niet minder geworden? Wij bieden alternatieve behandelingen voor auto-immuunziektes. Door een andere kijk op de klachten bij lyme hebben we een nieuwe manier gevonden om met energetische behandelingen, zoals frequentietherapie, het natuurlijk herstel te bevorderen. Met deze alternatieve middelen voor lyme wordt het herstel ondersteunt. De spiritueel geneeskundige Hyacintha Kraidy, oprichtster van Claritas Essentiae, helpt je hierbij. Met een online cursus krijg je nieuwe inzichten in de aard van klachten bij de ziekte van Lyme.

Schrijf je in voor de online cursus over de aard van lyme

Verruim je bewustzijn en schrijf je in voor onze online cursus. Hierin lees je over de alternatieve middelen die bestaan voor het bestrijden van de ziekte van Lyme. Ook zonder antibiotica kun je de klachten bij lyme verminderen, op een alternatieve manier. Bekijk de artikelen over lyme en schrijf je in voor de online cursus. Heb je vragen over de behandeling met alternatieve middelen voor de ziekte van Lyme of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons team door te bellen naar 06-38283326, of stuur een e-mail naar contact@claritasessentiae.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen. Je kunt ook een afspraak maken in onze praktijk in Apeldoorn.