Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

1 – Wat is bewustzijn

Ik ervaar bewustzijn als levenskracht, een energie die creëert, levende informatie die verbonden is. Voor mij voelt het als een veld van pure energie, een samenhangend veld waarin oneindige dimensies van verschillende soorten bewustzijn en informatie zich uitdrukken en op een elegante manier met elkaar in wisselwerking staan. Ik zie bewustzijn als energie, als trillingen, als frequenties en dus als informatie, als wiskundig gecodeerde informatie. En elk aspect van het bewustzijnsveld is als een hologram waarin de rest van het veld, van het gehele veld, aanwezig of toegankelijk is.

Video met uitleg
Wat is bewustzijn, hoe werkt is, wat is je Hoger bewustzijn, hoe voelt je Hoger bewustzijn en wat is de kracht ervan? In deze korte introductie video bespreek ik mijn ervaringen en inzichten met je. 

Muziek met korte gesproken visualisaties
In deze audio kun je d.m.v. drie verschillende muziekstukken drie verschillende vormen van bewustzijnsenergie ervaren die hierin is vertaald. Door een natuurlijke bewustzijnsresonantie activeert de energie van de klank in je lichaam en energieveld frequenties die hierop reageren. Vraag in je waarneming deze te ervaren. Dat kan als gevoel, fysieke sensatie, maar ook in beelden, gedachten etc… Je lichaam en energie communiceren op een manier met deze universele energie je die het beste bij je menselijke ervaring op dit moment past.

Suggestie voor aanvullende muziek

Aanvullend op dit eerste deel kun je de muziek gebruiken van het album Angelic Presence. Dit omhult je met een zachte, liefdevolle energie die diep ontspant, rust brengt, je opent, lichtheid brengt en beschermt. Klik op de afbeelding hiernaast om het album te vinden. Je kunt samples van de muziek beluisteren om te voelen wat de energie en het bewustzijn met je doet.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *