Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

3 – Je energieveld: je Heilige Ruimte

Het energieveld van je Hoger Bewustzijn is een bol van energie en licht ongeveer 1.5 meter om je heen. Dit kun je ook je Heilige Ruimte noemen, want het is een deel van je Universele Bewustzijn en Essentie. Het is jouw unieke energie.

Deze sfeer van licht hoort schoon, zuiver, helder en verbonden te zijn met je Essentie. Echter vaak zit er mentale, emotionele en collectieve energie is. Het schoonhouden van je energie is belangrijk.

In deze video leg ik kort uit wat je heilige Ruimte is en waarom het goed is die regelmatig te zuiveren.

In deze audio kun je d.m.v. drie verschillende muziekstukken drie verschillende vormen van bewustzijnsenergie ervaren die hierin zijn vertaald. Door een natuurlijke bewustzijnsresonantie activeert de energie van de klank in je lichaam en energieveld frequenties die hierop reageren. Vraag in je waarneming deze te ervaren. Dat kan als gevoel, fysieke sensatie, maar ook in beelden, gedachten etc… Je lichaam en energie communiceren op een manier met deze universele energie je die het beste bij je menselijke ervaring op dit moment past.

Suggestie voor extra muziek

Je kunt u gebruik maken van de energetische ondersteuning van de muziek van het album Releasing Attachments. Deze energie ondersteunt je met een diepe reiniging en bescherming van je energieveld en je lichaam. Het ondersteunt je bij het overwinnen van diepe manipulatie van je oorspronkelijke energie en de verstoring van je afstemming op je Hoger Bewustzijn. Gebruik deze muziek in je dagelijkse meditaties voor diepe ontspanning, reiniging en bescherming.

Klik op de afbeelding om te luisteren naar voorbeelden en meer info.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *