Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

4 – Je Hoger Zelf, wat is het en hoe voelt het?

Je bent van oorsprong een spirituele essentie. Een bol van licht. Een bewustzijnsveld dat zich uitdrukt in een fysieke menselijke structuur en vorm en dus een menselijke ervaring heeft. En om die menselijke vorm te bezielen, heb je je bewustzijnsenergie zo vertaald dat het past in de menselijke DNA-structuur en lichamelijkheid. En de vorm die je hebt gebruikt is de energie van je Hoger Zelf. Het is een vorm van fysieke energie uit je oorspronkelijke bewustzijn die het dichtst bij de materiële werelden kan komen in frequentie en resonantie. En die energie werkt samen met het menselijk DNA. Je Hoger Zelf vertaalt de bewustzijnskwaliteiten en -frequenties en -intenties van je Universele Bewustzijn voor je menselijk leven, via het DNA dat je van je ouders krijgt, naar je menselijke ervaring en dus ook in je lichaam.

In deze video deel ik mijn inzichten in hoe je Universele Bewustzijn een deel van zichzelf vertaalt in het Hoger Zelf om een menselijke ervaring te hebben. Je Hoger Zelf is de brug naar je Hoger Bewustzijn. Door middel van meditatie kun je de energie en kwaliteiten van je Hoger Zelf integreren in je menselijk lichaam en leven.

Ervaar in deze geleide visualisatie met muziek de energie van je Hoger Zelf. Wat er ook gebeurt in de wereld om je heen, hoe chaotisch en verwarrend het ook is, op het moment dat je verbinding met je Hoger Zelf actiever wordt, heb je een punt van innerlijke rust van innerlijk vertrouwen, van diepe liefde en diepe verbondenheid. Je Hoger Zelf is je innerlijke meester, is je innerlijke hotline naar de Bron, naar het grote creatieve bewustzijn waarmee je één bent.

Suggestie voor extra muziek De energie van de muziek breidt zich geleidelijk uit van de aanwezigheid van Geest Familie en Hoger Zelf naar het Nieuwe Aarde-bewustzijn. Het ontwikkelt zich verder tot diepe Kosmische energieën van de Bron: het Kosmische Hart, Lichaam, Geest, Adem, Stem en de Puls van de Schepping. Het samensmelten met de energie van de Goddelijke Aanwezigheid brengt een diepe verbinding, liefde en bescherming. De muziek ondersteund een transformationele universele kalibratie. Deze stimuleert je te ontwaken in je unieke kosmische bewustzijn. Klik op de afbeelding om te luisteren naar voorbeelden en meer info.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *