Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

5 – De ondersteuning van je Hoger Zelf: de “vraag en intentie methode”.

Een belangrijk principe in je bewustzijnsontwikkeling is het feit dat je de energetische ondersteuning ontvangt en ook vraagt van je Hoger Bewustzijn en dat je je intentie focust. En waarom is dat belangrijk? Als bewustzijnswezen, als uitdrukking van de Bron, vanuit de Cosmic Mind, heb je je eigen identiteit, unieke kenmerken en vrije wil.

Vrije wil betekent dat je je creatieve potentieel kunt gebruiken op een manier die je zelf kiest, die je wilt. Je hebt de mogelijkheid om zelf je ervaringen te kiezen en te bepalen. En dat maakt alle mogelijkheden voor jou toegankelijk. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, maak je verbindingen met energieën, gebruik je mogelijkheden, en creëer je nieuwe verbindingen via je creatieve bewustzijn. Je vraagt om de ondersteuning van je grotere bewustzijn door je menselijk bewustzijn daarvoor open te stellen. Dus de vraag die je stelt is om je menselijk bewustzijn te openen voor de instroom van je hogere en universele bewustzijn, en je intentie, zijn als het ware een magneet die bepaalde ondersteunende energie aantrekt.

In deze video deel ik mijn inzichten in hoe je Universele Bewustzijn een deel van zichzelf vertaalt in het Hoger Zelf om een menselijke ervaring te hebben. Je Hoger Zelf is de brug naar je Hoger Bewustzijn. Door middel van meditatie kun je de energie en kwaliteiten van je Hoger Zelf integreren in je menselijk lichaam en leven.

Deze muziek en geleide visualisatie ondersteunen je in het ervaren van de kracht en schoonheid van het vragen en ontvangen. Het ondersteunt je ook in het gevoel hoe intentie als focus van je geest kan functioneren als een magneet en richting geeft aan de creatieve stroom die je aantrekt.

Muziek met korte gesproken visualisatie

Suggestie voor extra muziek

Je kunt gebruik maken van de energetische ondersteuning van de muziek van dit album. Deze muziek omhult je met nieuwe energieën die je hersenen kalibreren met hoge frequenties en je in staat stellen om met meer precisie en snelheid te creëren. Je kunt de energie in deze muziek gebruiken om je intentie te formuleren, je focus richting te geven en je bewustzijn te vergroten.Klik op de afbeelding voor luistervoorbeelden en meer info.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *