Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

6 – Energetische blokkades en het wissen daarvan

Emoties zijn je begeleidingssysteem en het doel van deze innerlijke begeleiding is om je te steunen in je keuzes zodat je je leven optimaal richting geeft in het vervullen van je Hoger Doel, in sync met je verbinding. Het proces van het blokkeren en stagneren van de stroom van de energie van je innerlijke begeleiding, van de energie van je emoties, van je denken en van je intuïtie, dat hele proces van stagnatie van die open beweging, noemen we eigenlijk het vormen van energetische blokkades. En zoals je ze hebt gecreëerd met je intentie, zo kun je ze ook verwijderen.

Video met uitleg

Begrijpen hoe de stroom van je begeleidingssysteem begint te stagneren, te bevriezen en blokken gaat vormen en nog belangrijker, hoe je dat proces ongedaan kunt maken is erg belangrijk. Je wilt dat je innerlijke begeleiding van je Hoger Bewustzijn vrij door je heen stroomt en je ondersteunt bij het creëren van een verbonden en uitgelijnde menselijke ervaring.

Muziek met korte gesproken visualisaties

Ervaar in deze muziek de lichtdouche van de Bron en je universele bewustzijn. Het ondersteunt je bij het loslaten van stagnerende energieën en blokkades. Door je intentie en door te vragen kunt je nog meer helende en losmakende energieën ontvangen.

Suggestie voor extra muziek

In deze Aartsengelmuziek kun je het openen, loslaten en verbinden ervaren. Het ondersteunt de levensstroom en de vreugde om mens te zijn. Deze zachte, lichte, sierlijke energie en de aanwezigheid van engelen ondersteunt je overdag en ‘s nachts terwijl je slaapt.Klik op de afbeelding om te luisteren naar voorbeelden en meer info.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *