Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

7 – De nieuwe aarde en nieuwe kosmische energie

Rondom de aarde ligt een veld van universele energie, het Nieuwe Aarderaster. Het is een nieuw universeel systeem van lichtbuizen en energiepunten – nulpunten – met verschillende functies. Dit zijn functies die zorgen voor onze tijd- en ruimtevaartbeleving op aarde, voor elektromagnetische communicatie en universele vormen van transport.

Wanneer je je gaat verbinden met dit nieuwe energie- en Bronbewustzijn begint het te resoneren in je energie en lichaam en wordt het actief in elke cel van je lichaam. Zo kun je optimaal resoneren met dit nieuwe bewustzijn en word je coherent met je universele bewustzijn en het bewustzijn van de Bron waarvan het nieuwe aarderaster een uitdrukking is.

Video met uitleg

We hebben op dit moment twee realiteiten, een oude – gebaseerd op angst en afscheiding – en een nieuwe – een universeel uitgelijnde – gebaseerd op verbondenheid -. Dit is te danken aan de energetische ondersteuning door het Nieuwe Aarderaster. Het is belangrijk om te kiezen in welke realiteit je wilt leven. In deze video leg ik dit uit.

Muziek met korte gesproken visualisaties

Ervaar de aanwezigheid en energie van het Nieuwe Aarderaster, de Bron-energie en Bronbewustzijn op de aarde door middel van deze muziek. Open je hart en je geest voor de nieuwe realiteit, zodat je van harte kunt kiezen voor een verbonden leven en de aanwezigheid van de Bron in jou en in de hele schepping kunt voelen.

Suggestie voor extra muziek

Het energetisch reinigen en afstemmen van je fysieke ruimte en omgeving op een hoger bewustzijn is zeer belangrijk. Deze muziek ondersteunt je hierin liefdevol en ook krachtig. Gebruik deze muziek overdag en ‘s nachts en gebruik enkele tracks voor meditatie en energetische reiniging. Het maakt je leven gemakkelijker en brengt het op één lijn met je Hoger Bewustzijn en de zuiverheid van je Essentie.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *