Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

De Reeks 2: Seksuele Blokkades oplossen 1

Healing Meditatie – Seksuele Blokkades oplossen

Het Opruimen van oeroude gemanipuleerde DNA-imprints en herstel van je Goddelijk DNA.

Je ontdekt dat blokkades op het gebied van seksualiteit een onderdeel is van manipulatie van het menselijk ras.
Je ruimt de oeroude gemanipuleerde DNA-imprints op, die niet alleen te maken hebben met manipulatie van seksualiteit, bijvoorbeeld verwarring op het gebied van genot en pijn, maar ook imprints van onderdrukking, slavernij en dierlijkheid.
Je richt je op het accepteren, integreren en neutraliseren van het “onlicht” in jou en je oorspronkelijke, Goddelijke DNA wordt geactiveerd in je fysieke DNA.

Dit soort healingen zijn allesbehalve oppervlakkig te noemen. Wanneer je geneest, zul je niet langer in dezelfde situaties terechtkomen, hetzelfde probleem of dezelfde soort relatie hebben, keer op keer. In plaats daarvan veranderen je patronen, evolueren je relaties en zul je nieuwe dingen ervaren.

Persoonlijke noot van Hyacintha: Voor mij hebben deze healingen heel veel gedaan. Ik merk dat ik heel anders in het leven ben gaan staan. Ik herken manipulatie en ik kies daaruit te stappen. Geen weerhaakjes meer te bieden waar iemand aan kan haken. Geen “wip-wap energieuitwisselingen” meer. Man wat is dat een bevrijding. Als een os die bevrijd is van zijn ploeg.

Zoals altijd laat Hyacintha zich in het moment leiden door wat er zich aandient.  Deze healing nam een totaal andere wending dan verwacht. Het ging veel dieper. Hyacintha gaat altijd op zoek naar de worteloorzaak. Deze sessie gaat over het totaal accepteren van jezelf. We worden ondersteund door meester Jezus,  Sananda en andere lichtwezens.

Willen wij werkelijk onszelf zijn dan moeten we alle aspecten in onszelf accepteren en integreren. Ook de meest donkere stukken van onszelf. We komen los van schijnheiligheid, van de angst die gekoppeld is aan schaamte over seksualiteit en van alle lijntjes die ons door afgesloten contracten vasthouden aan het onlicht.


Bespreking voor de meditatie
Na een hartelijk welkom vertelt Hyacintha over haar eigen ervaringen op seksueel gebied.


Bespreking na de meditatie
Voel je na de healingmeditatie gesteund door de ervaringen van anderen. Ook kan het na luisteren van de reacties van de deelnemers herkenning bieden of verduidelijken van wat jij zelf ervaren hebt.

Tijdens de nabespreking op vrijdag op 22 oktober kwam Joost ter sprake. Joost is een van de sterkste opruimers van entiteiten en vloeken. Omdat we in deze roerige tijden veelvuldig te maken hebben met energetische dwarsbomers en energetische aanvallen vanuit het onlicht raadt Hyacintha aan om een jaar abonnement bij Joost af te sluiten. Dit is de website van Joost: https://exorcistonline.eu/ , je neemt via zijn contactformulier contact met hem op. Als je daar Claritas10 vermeldt krijg je 10 euro korting.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *