Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

De Reeks 3 – Rebel Angel

Deze healing is gericht op het ongedaan maken van de oude contracten, het wissen van programma’s van schuld, schaamte en falen en het openen van een nieuwe verbinding van liefde, creatiekracht en vreugde.

https://vimeo.com/616862511
Healing meditatie Rebel Angel
De goddelijke vader is zonder oordelen. Laten wij zelf ook loskomen van de oordelen die wij over onszelf hebben. Er is alleen maar zijn. Wat je hebt meegemaakt is een ervaring. Je bent erin getrapt. Het is een goede ervaring geweest.
Met dit te weten, kunnen we het loslaten en genieten an ons leven.

Na een uitlijning en schoonmaak van het energetisch systeem vinden er een aantal diepgaande releases plaatst op het gebied van kiezen, eenzaamheid, schuld en schaamte, behoefte aan erkenning en straf verdienen voor we weer thuis mogen komen.

Herken je dit? een onbestemd gevoel van verantwoordelijkheid voor de aarde en mensheid; een diep gevoel van schuld en falen; je compleet vreemd voelen als mens in je lichaam en op aarde; en een loden last meeslepen zonder dat je weet wat het is en waarom; een afkeer voor je lichaam, worstelen met relaties, en een gevoel nooit meer thuis te komen etc… In mijn praktijk ontmoet ik dagelijks mensen die hier onder lijden. Zo ontdekte ik dat er op dit moment honderdduizenden mensen zijn die als lichtwezens via hun eigen proces werken aan een unieke transformatie van de oude aarde. Zij zijn lichtwezens die gekozen hebben te herstellen wat fout gegaan is door zich van de manipulatie los te maken. Ik noem ze Rebelse Engelen.

Voor het grootste deel zitten engelen op een ander evolutionair pad dan de mensheid, en nogmaals, voor het grootste deel… Geboren worden en leven op Aarde maakt geen deel uit van de normale incarnatiecyclus van een engel. Echter..
De Rebelse Engel, of wel the Rebel Angel doet dit wel. Hij of zij komt de aarde en mensheid helpen in de shift van het Goddelijk Plan. Vaak hebben zij een heel moeilijk leven en voelen zij zich anders dan anders. Zij voelen zich buitengesloten en vooral schuldig. Ze hebben een diep gevoel van schuld en schaamte waardoor zij hun hele leven bezig zijn “het goed te maken”. Ze zijn altijd bezig voor een ander, komen nooit aan zichzelf toe. Er is ook een diep verdriet dat ze nooit meer thuis zullen kunnen komen.
Er zijn ook andere wezens die zich hier ook in zullen herkennen.
De gratis informatievideo (link volgt nog) geeft inzicht in de Rebel Angel.

Introductie
Rebel angel deel 1
Rebel ander deel 2

Rebel angel bespreking voor de meditatie “Het belang van ademhaling”
Rebel angel bespreking na de meditatie

 

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *