Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

De Reeks 5: Licht en Donker

Calibratie Meditatie – Nulpunt, Blauwdruk uitlijnen, calibratie en spininversie. Met deze krachtige clearing met het nulpunt van de Bron activeer je alle nulpunten in je lichaam en brengt ze in overeenstemming met elkaar en met de Bron.
Alle schadelijke informatie die van buiten af komt, ook die ten gevolge van vaccinaties of shedding van gevaccineerden wordt opgeruimd.

Je verheldert en verfrist je hersenen door balans te brengen in je linker- en rechter hersenhelft en in alle cellen in je hersenen. Dit heeft een helend effect op je gehoor, je zicht- en je reukvermogen, op alle zintuigen, inclusief je zesde zintuig.
Vervolgens vindt er een healing plaats met behulp van de Goddelijke blauwdruk. Je fysieke blauwdruk en je Goddelijke blauwdruk worden samengevoegd, zodat alle organen in je lichaam en je hersenen een perfecte match maken met je Goddelijke Blauwdruk. Je zet de intentie dat jouw fysieke blauwdruk uitsluitend luistert naar je Goddelijke blauwdruk.
Dit ben jij, je bent een expressie van de Schepper in een fysieke vorm. Dat mag je accepteren en aanvaarden.
Deze meditatie heft spininversie op.

“Wat als het Licht medeplichtig is aan de afgescheidenheid?…”

“Het Licht is even verantwoordelijk voor afgescheidenheid als het Donker”

Wat ik nu merk is dat veel lichtwerkers zich mega afzetten tegen alles wat donker is. Ze wachten met smart dat de elite onderuit gaan, dat er allerlei heftige dingen moet gebeuren “TEGEN” de Cabal, het donker… bla..bla..bla.. want het Licht moet zegevieren.

Maar wat als dat beeld gewoon niet klopt?

Ik zie om mij heen dat het Licht, dus zij die van zichzelf vinden dat ze zuiver zijn en Licht zijn, bepalen dat donker gezuiverd moet worden. Met andere woorden, het donker wordt opgeheven waardoor je meer licht zou hebben.

Wat vind je hiervan?

Het was een zeer boeiende bijeenkomst en zeker de moeite waard van het beluisteren.

Deze video is een onderdeel van de bespreking. Hierin geeft Hyacintha middels een PowerPoint uitleg over de vragen die in de bespreking aan bod komen.

Bespreking Licht en Donker. Tijdens dit gesprek wordt je aangezet tot het nadenken over wat nu eigenlijk de afgescheidenheid heeft veroorzaakt. Aan de hand van uitleg en verschillende voorbeelden zet Hyacintha wordt er gediscussieerd en ontstaan er mooie inzichten.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *