Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

De Reeks 6: Relaties

Healing meditatie
Heel verrassend worden we bij deze meditatie ondersteund door de Hathors, een liefdevol sterrenvolk, dat duizenden jaren geleden op Aarde heeft geleefd.* Hun kracht is verbinding en relaties.
Er worden verschillen bewustzijnslagen zichtbaar als schijfjes onder elkaar. In deze lagen blijken verschillende manipulatie-thema’s geprogrammeerd te zijn. Hoe meer je out of the box kan denken, hoe minder vatbaar je bent voor programmering en manipulatie.

We gaan twee realiteiten ervaren. We staan achter een projector én kijken naar onszelf als in een film, ons leven. Achter de projector is degene die je werkelijk bent. De Goddelijke Vader is hier aanwezig en hier zijn geen blokkades of emoties. Via de projector kan je je blokkades, angsten en overtuigingen op een afstand waarnemen. Ieder krijgt een soort IPad, waarmee je je eigen thema’s en programma’s kan selecteren en deleten!
Wanneer je toestaat dat je in verbinding staat met wie je werkelijk bent, dat je één bent met de Schepper, voel je je gevuld en hoef je geen liefde bij een ander te zoeken. Alles wat dat in de weg zit kan je in deze healing oplossen.
 
*Meer over Hathors in een mooie, gechannelde boodschap. Zie bijgevoegd pdf, e-book Healing met Hathors.

R6-Relaties bespreking voor de meditatie

Door de groep aangedragen punten worden besproken, zoals het verlangen om je te verbinden, jezelf wegcijferen, grenzeloosheid, er niet mogen zijn, loyaliteit, angst om je te binden, angst om de ander te verliezen, angst om niet gezien te worden of juist gezien te worden. Uiteindelijk gaat het over één ding en dat is de relatie met jezelf. Je kan de buitenwereld als spiegel zien, om je eigen blokkades bewust te worden en deze ruim je in jezelf op.

R6-Relaties bespreking en Vimmen na de meditatie

Met de Vraag en Intentie Methode worden hele belangrijke thema’s opgeruimd als wantrouwen, verdriet, boosheid, controlebehoefte, gelijk willen hebben en gezien willen worden.  We werken aan blokkades met betrekking tot vergeving en lossen afgescheidenheid op, zodat je dankbaarheid kan voelen voor de leerzame ervaring die je gedeeld hebt met de ander. Dat maakt je vrij. Andere thema’s die aangepakt worden zijn zelfverwijt , blokkades op onvoorwaardelijk ontvangen en minderwaardigheidsgevoel. Ten slotte herstel je de relatie met de Goddelijke Vader, die door jouw ogen kijkt en deze unieke ervaring opdoet via jou. Hij is jij en jij bent Hem. Er is geen goed of fout, alleen ervaring en liefde over en weer in deze ultieme relatie met je Goddelijke Schepper. Je vult je jezelf met deze onvoorwaardelijke liefde.

 

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *