Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

De Reeks 7: “Diepe clearing en coming to your heart”

Seksuele trauma’s kunnen goed geheeld worden in een groepshealing. Genezing heeft geen finishlijn, geen eindstreep. Het heeft geen vervaldatum. We werken zonder tijdlijn. Zonder druk, daarom is het goed deze healing-meditaties samen te doen. 

I  Diepe clearing

Je brengt de drie nulpuntschijven in je hoofd, hart en bij je navel in overeenstemming met elkaar, met je chakra’s en met de Bron. Hiermee herstel je je individuele en vrije verbinding met de Bron en versterk je jouw unieke creatiekracht. Je ruimt diepe patronen in jezelf op, zoals verwarring over wie je nu eigenlijk bent en overtuigingen die de verbinding met je zelf blokkeren. Je lost oude structuren op van regels, normen en waarden, die je nog steeds ketenen. Ook slachtoffer- en daderschap en de angst om werkelijk vrij te zijn, hef je op.Ten slotte bevrijd je je van oude programma’s, geloftes en beloftes die je ooit hebt gedaan, die je afhankelijk maken van anderen en je klein houden. Het blijken diepgewortelde gemanipuleerde tijdstructuren te zijn, die ons in een ‘loop’ (Engels) van eindeloos herhalende programma’s en manipulatie gevangenhouden. Met deze meditatie doorbreek je die loop!

II  Coming to your heart

De nulpuntschijven achter je derde oog, achter je hart en navel stralen hun blauwe, roze en groene licht naar buiten. De buis van licht vanuit de Bron loopt nog steeds door, in de aarde en onder je voeten wordt het helder als nooit tevoren. Via je hartcentrum verbind jij je met je Hoger zelf en meteen ook met je Universele Zelf. Stel deze voor als een kelk, die zich kan vullen met informatie van pure, zuivere energie. Met je hartcentrum verbindt je je met intentie met het Hart van je Universele Zelf: “COMING HOME TO YOUR HEART””THUISKOMEN IN JE HART” Het Hart van je Universele Zelf en jouw fysieke hart vloeien samen en je krijgt de impuls, de inspiratie om te creëren, wat je maar wilt. Je creatiekracht: de mind, spirit en fysieke energie vormen samen jouw creatie. Kies vanaf nu om elke keuze, elke creatie makkelijker, vrijer en bewuster op deze manier te doen, te creëren. Afsluitend vormen vleugels van licht een gracieuze cocon om je heen.

Besprekingen

R7 Bespreking deel 1

Samenvatting Voorbespreking deel 1. De volgende algemene vragen worden beantwoord. 

Wat is de kleur van het licht van de Bron? Waar gaat de energie heen, wanneer je die opruimt.

R7-Bespreking deel 2 (na een korte storing)

Samenvatting Voorbespreking deel 2

Hyacintha gaat in op de vorige Healing Seksuele Blokkade 2, waarin gewerkt wordt om de plaat of schijf bij je navel op te lossen. De plaat staat voor allerlei opgelegde normen en waarden, waar we door deze meditatie heel bewust van kunnen worden en beter kunnen gaan doorzien.  Ze is verrast dat ze zich hierdoor veel vrijer voelt ten aanzien van alle manipulatie. Een verrassing was ook dat sex oorspronkelijk als solo -act bedoeld is voor je eigen creatiekracht. De plaat echter heeft onze basis losgekoppeld van ons hart. De intentie voor de meditatie is om onze basis weer te verbinden met ons hart en met ons Universele zelf en de Bron.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *