Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

2 – Verbinden met de Bron

De Bron is je oorsprong, je bent een deel van een groot liefdevol veld van universeel bewustzijn. De Bron is de scheppende essentie dat jou heeft doen ontstaan. Je bent geschapen vanuit dit kosmische bewustzijn, vanuit deze kosmische ziel en vanuit deze kosmische vorm. Daarom draag je de herinnering daaraan diep in je.  In deze korte video leg ik dit uit.

In deze audio kun je door de muziek en de korte geleide visualisaties suggesties in jezelf je verbinding met de Bron ervaren en versterken.

Suggestie voor passende muziek

De verbinding met de Bron in het centrum van ons Universum is essentieel om te zijn wie je bent. Jouw essentie en wezen is van de Bron en draagt de frequenties van de Bron. Verbinding maken met de Bron betekent het bereiken en ontvangen van het geheugen van je Essentie. Je menselijke bestaan begint te resoneren met deze energie en bewustzijn elke keer dat je je verbindt. Te zijner tijd wordt je verbinding permanent en zul je volledig ontwaken in je goddelijk wezen terwijl je in een menselijke fysieke vorm bent.

Elke keer dat je deze muziek speelt zal de energie en het bewustzijn erin je op een geheel nieuwe manier ondersteunen. Het co-creëert met je Hoger Zelf op de meest uitgelijnde manier als het je lichaam en systeem opent tot aan je goddelijke blauwdruk in een staat van volledig verbonden zijn met Wie je werkelijk bent.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *