Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

Een kosmologisch overzicht: de Universa met hun ordes van wezens en de eerste sterveling; een langzame evolutie.

Globaal transcript van de video
let op de aangegeven tijden zijn bij benadering en kunnen hier en daar 30 sec verschillen

0’35 Hyacintha’s zoektocht naar waarheid met als basis Het Goddelijk Plan (boek Caroline Cory) en het boek Urantia (ander woord voor aarde)

1’32 Veel gaat verloren in vertalingen (van concepten).

2’20 Je bewustzijn is de dragende kracht van je begrip.

3’00 Boeken van Timothy Wyllie over een Rebel Angel/Watcher en haar ervaringen onder de leiding ‘heerser van de aarde’ en de rebellie. Deze bronnen hebben Hyacintha een globaler beeld gegeven en in haar verhaal neemt ze verwijzingen naar bijbelse vertalingen, archeologie, biologie en wetenschap mee. ‘Laten we beginnen bij het begin’.

5’15 We beginnen dus met De oneindigheid, eerste aspect De Mind een bewustzijn dat zichzelf wil kennen, dan Spirit Energy en de Geest creëren samen de Schepperbron.

5’55 De Mind, Spirit en Physical (engelse terminologie om duidelijk verschil aan te geven)

6’15 Uit Schepperbron ontstaan 7 multiversa, met elk totaal eigen karakter en samenstelling. Wij zitten op nr 7, daar hebben wij onze handen vol aan.

6’59 Uversa, ons centraal universum met 10.000 stelsels met bewoonde werelden. (Urantia)

7’39 Ons lokale universum Salvington, met GV de Michael van Nebadon (centrum ons Lok. Universum).

8’10 Uitleg Urantia terminologie en plaatsing Uversa, Salvington, Edentia, Jerusem, Morontia Constellatie/Grotere clusters melkwegen planeten, sterren etc. Cluster Edantia, met wezens die bepaalde functie hebben in hun sector. Jerusem, is een stukje van Edantia, met lokaal systeem waar onze melkwegstel een deel van is. Met bepaalde wezens die coördineren…

9’56 Samenvatting: Multiversum, lokale universum, Nebadon, Jerusem en introductie Satania, Satan en Lucifer (hogere positie) als de verantwoordelijken voor Satania en Jerusem, wel onder toezicht van Divine Father.

11’20 Caligastia en Daligastia, zijn over de aarde gaan regeren.

11’34 Centrale universum nr 7, lokale universum, Bron, samengesteld uit: Goddelijke Vader-Michael, Goddelijke Zoon en Goddelijke Moeder

12’37 als we mediteren maken we DAARMEE verbinding (meestal), dat is ons centrum, en onze focus, ook al kom je oorspronkelijk ergens anders vandaan, je verbind via deze weg.

13’06 Goddelijke Vader en Zoon vormen het wezen Gabriël, gouverneur van dit Universum. Uitleg Gabriël.

14’14 Melchizedeks: briljante leraren in de stoffelijke wereld, voortgekomen uit energie Gv, verbonden met (de GV van) het Centrale Universum.

15’23 Aartsengelen schepping van de geest van GV én GM. Uitleg.

16’12 Goddelijke Zonen: 1e GZ, fysieke energie van de GV van ons lokale Universum.

16’33 GZ 1e Orde. Uitleg. (Termen uit Urantia in blauw.)

17’01 GZ 2e Orde. Uitleg.

17’49 GZ 3e Orde. Uitleg. Elke bewoonde planeet wordt geregeerd door een planetaire toezichthouder, zetelt op de top van het rasterwerk van desbetreffende planeet. De ezens van deze orde, en die waarover ze regeren, staan het dichtst bij de mens. De 3de orde heeft zelf ook weer 3 ordes.

19’18 Met wie hebben wij te maken? GZ3 Vrij ingewikkeld plaatje!

19’46 Lucifer

20’08 Satania

20’23 Caligastia en Daligastia, heersen al 300.000 jaar over de aarde voordat ze met rebellie beginnen.

21’27 Hele Zoon 3 hebben te maken met evolutie van alle evolutionaire wezens.

22’05 Terug naar plaatje hiervoor (opgebouwd vanaf vanaf 11’34)
Universele Leraren van diverse ordes (vaak uit Centrale Universum)

22’40 Life Architects/Life Carriers (niet hier gemaakt) en Universal Messengers (ook oorsprong buiten ons Lokale Universum)

23’03 Galactic Light Beings, Star Beings, Serafijnen, Celestial Beings, Plantairy Aids (allemaal wezens die meestal niet incarneren) naast de Evolutionary Beings. Weet dat als er over Galactische Federatie gesproken wordt, 99% daarvan Evolutionary Beings zijn, die met ons contact hebben.

23’58 Alles hangt met elkaar samen en werkt samen.

24’08 500.000 jaar geleden kwamen Caligastia en Daligastia met hun stafleden en engelen naar de Aarde, toen bewoond met 1’2 miljard primitieve mensen, om de belangen en welzijn van het menselijk ras te bevordenren.

25’04 Uitleg over de 100 bijzondere wezens die ze hebben meegenomen.

25’25 Prachtige wezens van licht met groot bewustzijn, maar ook fysieke gestalte.

26’26 Transportengelen, uitleg.

27’03 Film ‘I am te Universe’: first intelligent life komt op aarde 995.000 jaar geleden.

27’34 Pas op het moment dat de Universele Vader zo’n wezen voorziet van Zijn adem, krijgt het het predikaat ‘Intelligent wezen in menselijke vorm’, grote happening! Ver voor Adam en Eva, dat is veel later.

28’15 Oorspronkelijke wezens op aarde. Groeperingen van oorspronkelijke oermens 500.000 jaar geleden, evolutie heel bewust in gang gezet en aangestuurd door Levensarchitect, Levensdrager.

28’46 Caligastia en Daligastia vertoeven in 5D, boven aarderaster, onzichtbaar voor stervelingen. Hun 100 Evolutionaire (stoffelijke) Wezens moeten d.m.v .Life Architect aangepast worden om op aarde te kunnen functioneren. (Kunnen ook Pleyade-wezens of Acturianen zijn.) Stervelingen op aarde (de Andonieten), selectie van 100 van de meest ontwikkelde onder hen (werden gebruikt voor hun genen, hun levensplasma werd overgegeven aan de nieuwkomers) en mochten bij hofhouding Caligastia als staflid. Proces van duizenden jaren, voordat Universele Vader zijn adem ook in hen blaast en ze een nieuwe samenstelling hebben. De evolutie ontwikkelt zich langzaam.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *