Lyme webinar 15 september 2022

Video met uitleg over Lyme

Compilatie van de webinar met bespreking en uitleg over het Claritas Protocol

Hier zie je de vragen die gesteld zijn gedurende de webinar en de antwoorden daarop.

Vraag: Hoe kan je de spirocheten volkomen uitschakelen. Dus dat ze niet slapende zijn en op een later tijdstip actief kunnen worden.
Antwoord: Dat kan helaas niet. De stukjes waarin de spirocheet uitéén is gevallen kun je vergelijken met zaadjes. Hierin zit zo weinig leven, lees frequentie, dat ze ook met frequentiemiddelen niet te beïnvloeden zijn. De “zaadjes” wachten op een gunstige voedingsbodem waarop ze weer tot leven kunnen komen. Een gunstige voedingsbodem is een verlaagde trilling, bijvoorbeeld door een emotionele shock of een verlaagde immuniteit.

VRAAG is er verband tussen lyme en covid? bij beiden proberen “ze” de verbinding met “boven/hogerbewustzijn ” te verbreken
Antwoord: Over beide ziektes wordt inderdaad gezegd dat ze “man-made” zijn. Over de bedoeling daarvan zijn er verschillende theorieën gaande. Het verbreken van de verbinding met boven/hogerbewustzijn is daar één van. Apart genoeg wordt het tegenovergestelde bereikt. Er vindt juist een versnelde ontwaking plaats. Lyme zien wij ook als de Brug naar Transformatie. Lyme laat je bijna geen andere keuze dan te transformeren en de brug over te gaan of steeds zieker te worden.

Vraag:    lyme kan later weer opvlammen, heel fijn om er echt overheen te zijn.
Antwoord: Lyme kan weer opvlammen, zie het antwoord hierboven. Maar ook herbesmettingen vinden continue plaats. Het is de bedoeling dat je trilling dusdanig hoog blijft dat je met de Borrelia en de co-infecties net zo kan samenleven als met de andere 2,5 kilo aan virussen, bacterien, parasieten en schimmels waarmee je rondloopt. Een Borrelia besmetting wil nog niet zeggen dat je Lyme hoeft te ontwikkelen. Een drager van een herpesvirus heeft ook niet continue een koortslip.

Vraag:    Hoe kun je het miasma syfilis weg krijgen?
Antwoord: Hiervoor heeft Hyacintha het middel B12Booster ontwikkeld. De opname van vitamine B12 wordt verstoord door het Syfilitisch miasma. De B12Booster ontstoort dit miasma.

Vraag:    waarom komt de lyme bij mij niet uit de testen alleen bij nl lab?
Antwoord: sorry, deze vraag is te weinig specifiek (welke testen) en mogelijk te persoonlijk. Wij raden je aan om een consult in te plannen om antwoord te krijgen op je vraag.

Vraag:    De Lyme-bacterie gaat ook in de lever zitten. Hoe kun je de conditie en de functie van de lever weer herstellen zonder de Lyme-bacterie (weer) aan te vallen ? In welk stadium van je herstel van Lyme (door het Protocol) kun je de lever gaan behandelen ?
Antwoord: Tijdens de ZOOM meeting is antwoord gegeven op deze vraag. Luister hiervoor de opname af. Korte antwoord is: Als je je niet meer moe voelt. Dit is per persoon verschillend en kun je niet aan een stadium van het Claritas Protocol afmeten.

Vraag:    die sliertjes zijn dat de draadjwes die in je arm kunnen zitten, naar buiten gewerkt Antwoord: Je bedoelt waarschijnlijk morgellons. Op het getoonde filmpje zag je spirocheten, geen morgellons.

Vraag: stel moeder heeft lyme, kunnen haar kinderen dan ook met lyme geboren worden in de vorm van epstein barr
Antwoord: Kinderen kunnen geboren worden met een Borrelia infectie, doorgegeven door de moeder. Een infectie met Borrelia wil niet zeggen dat er Lyme ontwikkeld hoeft te worden. De aanwezige Borrelia spirocheten kunnen de trilling van Epstein Barr overnemen. En de symptomen van Epstein Barr veroorzaken.

Vraag:    Wat doet of waar blijft de spirocheet wanneer een cyste operatief wordt weggenomen? Verdwijnt deze dan uit het lichaam?
Antwoord: Als er spirocheten in de cyste zitten dan zullen deze spirocheten inderdaad uit het lichaam verdwijnen. Helaas zitten de spirocheten tegelijkertijd ook op andere plekken in het lichaam. Dus niet alle spirocheten zullen verdwenen zijn.

Vraag: Kom er uitleg over het protecol
Antwoord: Ja er is uitleg geweest. Beluister daarvoor de opname. Als er nog vragen zijn mail gerust

Vraag: Ik voel me niet superslecht maar ook nog niet helemaal goed, is het nodig om het hele protocol te volgen?
Antwoord: Dit verschilt van persoon tot persoon. Soms hebben mensen aan 2 fases voldoende, soms het hele protocol. In de algemeenheid kan er wel gezegd worden dat hoe dieper de klachten hoe langduriger het Protocol gebruikt moet worden.

Vraag:    wat is de beste manier om erachter te komen of je lyme hebt?
Antwoord: Geen enkele objectieve of energetische test geeft uitsluitsel. Een betere indicator is hoe je je voelt en in welke mate er klachten zijn. Professor Holowitz heeft niet voor niets een vragenlijst samengesteld op basis waarvan hij de diagnose stelt. Je kunt deze vragenlijst terugvinden op onze website.

Vraag: Virussen zijn nooit aangetoond. Geloof jij dat ze bestaan?
Antwoord: Hyacintha neemt virussen waar als codes.

Vraag: is lyme seksueel overdraagbaar
Antwoord: Ja, meer van man op vrouw dan van vrouw op man. De reden hiervan is dat Spirocheten zich graag in sperma ophouden.

Vraag:    Na tekenbeten en later rode plek (geen kring) 10 dagen antibiotica geslikt (vandaag laatste dag). Hoe weet ik of het voldoende heeft gewerkt? kan ik alleen maar afwachten?
Antwoord: Eigenlijk wel ja. Zie het antwoord op de vraag “wat is de beste manier om erachter te komen of je Lyme hebt”.

Vraag:    wanneer begin je met voedingssupplementen en welke?
Antwoord: Dit is een persoonlijke vraag waarop alleen antwoord gegeven kan worden in een persoonlijk consult.

Vraag:    Als er spirocheten aanwezig zijn die zich gekopieerd hebben tot iets anders, kun je dan toch zeggen dat er altijd originele spirocheten aanwezig zijn? Met andere woorden: als je Lyme hebt in wat voor vorm dan ook, zijn er dan toch altijd de originele spirocheten vindbaar?
Antwoord: Op deze vraag is antwoord gegeven tijdens de webinar. Het korte antwoord is: Ja, naast alle kopieen kunnen er ook nog originele spirocheten aanwezig zijn in het lichaam.

Vraag: Kun je het lymfeprotocol  herhalen?
Antwoord: Je bedoelt Lymeprotocol. Op deze vraag is antwoord gegeven tijdens de webinar. Korte antwoord: Ja dat kan en is soms ook nodig om bv Fase 1 te herhalen.

Vraag:    Stel je koopt het claritas protocol, is het dan goed om daarnaast nog wel andere supplementen te nemen of juist alleen het claritas protocol?
Antwoord: Dit is een persoonlijke vraag waarop antwoord gegeven kan worden in een persoonlijk consult. Tijdens het gebruik van het Claritas Protocol is het wel belangrijk om geen aanvallende middelen/supplementen te gebruiken. Bij aanschaf van Fase 1 ontvang je de lijst van aanvalsmiddelen.

Vraag: mijn dochter was 8 jaar met een teken beet in haar hoofd met 16 jaar kreeg zij tal van klachten. alles werdt door de arts weggewoven. uiteindelijk een scan en lumbaal puntie. ze heeft witte onstekings vlekken.
Antwoord: Sorry, je vraag is niet helemaal duidelijk. Wellicht wil je een persoonlijk consult inplannen om duidelijkheid te krijgen op je vraag. Spirocheten veroorzaken schade aan het lichaam waardoor er kleine ontstekinkjes ontstaan.

Vraag:    ik vroeg me af als ik lyme heb kan ik ervanuit gaan dat mijn partner het ook heeft?
Antwoord: Lyme is niet hetzelfde als een besmetting met de Borrelia. Hoogstwaarschijnlijk zal hij ook drager zijn van Borrelia. Zoals 80% van de mensen. Hij hoeft dit niet van jou je hebben gekregen. Er zijn vele besmettingsbronnen. Niet elke drager van Borrelia ontwikkelt Lyme.

Vraag:    ze hebben het over een doorgemaakte lyme maar, ze heeft geen behandeling gehad dus lijkt het mij chronisch?
Antwoord: Als er ook klachten zijn dan kun je spreken over chronische Lyme.

Vraag:    is het dan verstandig om dan ook samen het protocl te volgen?
Antwoord: Helaas kan ik je vraag niet plaatsen om een goed antwoord te kunnen geven.

Vraag: als iemand vergaande spierdystrofie heeft en daardoor ook depressief is, kan dat dan Lyme zijn?
Antwoord: Spierdystrofie kan meerdere oorzaken hebben.

Vraag:    heeft parasieten kuur zin?
Antwoord: De (anti)parasieten kuren die mij bekend zijn bevatten middelen die aanvallend werken op de Borrelia. Als er sprake is van Lyme dan raden wij deze middelen af.

Vraag:    Kun je nog iets vertellen over PEA puur, wat in je mail stond? Wat is dat?
Antwoord: PEA puur is een supplement dat meestal ingezet wordt als een bestrijder van chronische pijnen. Bij Hyacintha werkt het ook erg goed bij duizelingen, ook bij de ziekte van Meniere.

Vraag:    Kan je hierbij ook met etherische olien werken?
Antwoord: Hyacintha adviseert om de Borrelia niet aan te vallen. Als de etherisch oliën ingezet worden om de Borrelia te doden dan is het een aanvalsmiddel en raden wij dit af. Of het gebruik van etherisch oliën naast het Claritas Protocol kan is afhankelijk van het soort olie en de dosering.

Vraag:    je kunt ze met jouw protocol uitdoven zeg je, doel je dan alleen op borelia?? want hij is nooit alleen,  er is zoveel meer dat ziekte veroorzaakt bij mij. 2. uitdoven als in een beetje slaperig , wat ik van iedere kenner weet is dat het beest niet te killen is. behalve door hyperthermie soms. en wat denk jij?  betektent dat dan dat hij weer tot leven komt als er door wat voor omstandighede ndan ook,  je immuunsysteem verzwakt raakt?
Antwoord: In het Claritas Protocol zitten ook frequentiemiddelen die inwerken op de co-infecties. Dit zijn de middelen Barbaeryl en Co-enzo. Lyme kan inderdaad weer opvlammen bij een verzwakt immuunsysteem. Behalve opleving van in het lichaam aanwezige slapende “spirocheet-stukjes” kan er ook altijd sprake zijn van herbesmetting. Omdat er vele herbesmettingsbronnen zijn heeft het weinig zin om “het beest” te willen killen. Een betere strategie is het verhogen van de gemiddelde trilling waardoor aanwezige ziekteverwekkers geen vat meer hebben op het lichaam.

Vraag:    Hoe lang moet je het protocol nemen?
Antwoord: Dit is per persoon verschillend.

Vraag:    hoe weet je of je na fase 1 nog een andere fase moet Doen?
Antwoord: Bijna altijd is fase 2 ook nodig en meestal ook nog meer fases. Als je klachtenvrij bent dan kun je het beste in ieder geval nog een fase doorgaan. Hyacintha kan je in een persoonlijk consult ook adviseren.

Vraag:    je gaf aan, ook Alzheimer, na inname korrels, is alzheimer weg
Antwoord: Dat de Borrelia weg is wil helaas niet altijd zeggen dat de klachten ook weg zijn. De Borrelia maakt ook schade aan het lichaam, ook in de hersenen. Herstel hiervan is weer van meerdere factoren afhankelijk.

Vraag:    als je werkelijk de spirituele les (-sen) oppikt, je bewustzijn verruimt, zit daar dan ook je heling in….
Antwoord: Zeker waar.

Vraag:    Ik ben echt superslecht, in de hersenen en het hele lichaam zakt in, alles kraakt, heb alles geprobeerd… wat adviseer je?
Antwoord: Persoonlijke vragen kunnen beantwoord worden in een persoonlijk consult.

Vraag:    Ik heb het alle eerste flesje besteld en daarmee begonnen. Door de vakantie zot er een hiaat. Ik ben nog niet met fase 1 begonnen. Ik had ook nog geen idee wanneer ik daarmee moest beginnen. Ik voel mij met het eerste flesje wel veel positiever en mentaal veel beter.
Antwoord: Fijn dat je je positiever en mentaal beter voelt. In het vervolg van het Claritas Protocol is het wel belangrijk dat je geen hiaten laat vallen bij het innemen van de korrels. Ook niet tussen de fases in. Bestel de volgende fase daarom op tijd.
Vraag:    Ik wist ook niet dat van flesje 1 ( goddelijke blauwdruk) dat je ze niet kon terug doen. Moet ik nu een nieuw flesje bestellen
Antwoord: De frequentie kan beïnvloed zijn.

Vraag:    hoelang blijven die frequenties in tact?? want straling  , wifi enz en alles in omgeving, vertroort toch frequenties?
Antwoord: Als de korrels goed bewaard zijn, dus niet in de buurt van stralingsbronnen dan houden we 2 jaar houdbaarheid aan

Vraag:    Ik wil graag een sessie, wanneer zou dit kunnen?
Antwoord: Neem contact op via ons contactformulier op onze website.

Vraag:    hoeveel jaar blijven de korrels werkzaam? ik heb nog van jaren geleden.
Antwoord: Mits bewaard uit de buurt van stralingsbronnen (de zon is ook een stralingsbron) 2 jaar.

Vraag:    verhaal is duidelijk. de fases zijn mij nog niet helder
Antwoord: De verschillende fases zijn nodig omdat het niet mogelijk is om continue dezelfde prikkel te blijven uitdelen. De verschillende fases bevatten net andere frequenties waardoor de prikkel die wordt uitgedeeld telkens net anders is.

Vraag:    Een persoonlijke sessie….is dat wat ik in de eerste instantie kan doen? Ben bij Dr.van Meerendonk geweest (biomedicus) en die heeft het al jaren geleden gehad over lyme. Ben toen getest en daar kwam toen niks uit. Kan dat komen doordat de lyme op dat moment ‘in rust’ was?
Antwoord: Een persoonlijke sessie kan altijd maar is niet altijd nodig. Als jij je klachten herkent zoals genoemd in de webinar dan raden wij aan om met Fase 1 te beginnen. Objectieve testen sluiten Borrelia niet uit. Vaak wordt het bloed getest. Bloed is niet de voorkeursplek voor de Borrelia om zich op te houden. Het is niet voor niets dat er in ernstige gevallen in het ziekenhuis lumbaalpuncties gedaan worden om de aanwezigheid van Borrelia aan te tonen. Als je destijds klachten had dan was de Borrelia niet ‘in rust’.

Vraag:    mag ik nog een antwoord op mijn vraag omtrent de witte vlekken in de hersenen bij mijn dochter
Antwoord: Dit is een persoonlijke vraag die Hyacintha graag beantwoord in een persoonlijk consult. Mogelijk kunnen de witte vlekken veroorzaakt zijn door Lyme maar het kan ook andere oorzaken hebben.

Vraag:    hoe kijk je tegen kaardebol aan? stinkende gouwe?
Antwoord: Kaardebol wordt door Hyacintha gezien als een aanvallend middel. Stinkende Gouwe is een leverreiniger die mogelijk ingezet kan worden als de lever het aankan, als de vermoeidheid voor een groot deel is opgelost.

Vraag:    kan ik de flesjes van jaren geleden nog gebruiken?
Antwoord: Maximaal 2 jaar mits stralingsvrij bewaard.

Vraag:    Zie je relatie tussen covid-19, het corona vaccin en Lyme reactivatie?
Antwoord: De Borrelia neemt de trilling van allerlei ziekteverwekkers over. Dus ook van Covid-19. Het is daarmee niet ondenkbaar dan Long Covid een gevolg is van Borrelia die Covid-19 symptomen in stand houdt. Dan is er dus eigenlijk sprake van Lyme. Corona vaccins kunnen de trilling van het lichaam verlagen waardoor de Borrelia gereactiveerd kan worden waardoor er weer Lyme klachten ontstaan.

Vraag:    jammer dat je veel vragen niet beantwoord van meerdere mensen op de chat
Antwoord: Hopelijk hebben we middels deze vraag/antwoord lijst toch alle vragen beantwoord. Als er toch nog vragen zijn dan kunnen die altijd gemaild worden. We beantwoorden vragen graag. Mail ons dan via het contaat formulier.