Revolutie van verandering!

De ‘Revolutie van Verandering’ healing serie is geïnspireerd door de Gene Keys van Richard Rudd, een fascinerend systeem dat diepe inzichten in persoonlijke transformatie biedt. Elke Gene Key belicht drie cruciale aspecten van een thema: de Schaduw, het Geschenk, en de Siddhi – de laatste staat voor de meest verheven en getransformeerde uitdrukking van dat thema.

Wat ik bijzonder vind aan de Gene Keys, is de subtiele nuancering in thema’s. Neem bijvoorbeeld ‘Beklemming’ van Gene Key 25 en ‘Beperking’ van Gene Key 60. Op het eerste gezicht lijken ze vergelijkbaar, maar bij nadere beschouwing onthullen ze elk een uniek spectrum van ervaringen, met zeer verschillende geschenken en Siddhi’s. Deze verfijnde nuances brengen lagen van ons innerlijke programma aan het licht die we anders misschien nooit zouden ontdekken.

Elke healing in deze serie is uniek, verrijkt door de deelnemers die elk hun eigen kleurnuances toevoegen aan ons spectrum. Samen vormen we een levendige regenboog van ervaringen voor elk thema, waardoor de healingen ongekend diepgaand en transformerend zijn op vele niveaus. Deze sessies kunnen herhaaldelijk beluisterd worden, omdat het onwaarschijnlijk is dat je alle inzichten en transformaties in één keer volledig kunt verwerken. Elke healing heeft als doel ons stap voor stap verder te bevrijden uit de matrix, waarbij elke sessie een nieuw pad naar vrijheid en zelfontdekking ontsluit.

Welkom bij deze opwindende revolutie van verandering!

We staan aan de vooravond van een verschuiving in onze realiteit op meerder lagen, waarbij we bevrijd worden van verouderde, beperkende matrixprogramma’s. Het is NU de tijd om onze innerlijke kracht te herontdekken, ons te ontdoen van fysieke ballast, giftige gedachten en patronen en onze zielen los te maken van de ketenen die ons in hun greep hebben gehouden.

Beluister hier een uitgebreide uitleg over de Revolutie van verandering

Beluister hier twee opnames die gemaakt zijn tijdens de Revolutie van Verandering dag

Revolutie van Verandering Dag - Korte Verbinding met de Bron meditatie

met Hyacintha Kraidy

Revolutie van Verandering Dag - healing meditatie

met Hyacintha Kraidy

Ervaar hier een korte healing n.a.v. Gene key 2

Korte introductie op de 23e september de online healing serie

Maar wat houdt die matrix eigenlijk in? Het is het systeem dat ons lange tijd heeft geprogrammeerd om te geloven in beperkingen, angst en schaarste. We zijn gewend geraakt aan een leven waarin we ons laten zeggen wat we wel en niet moeten doen. We laten ons verleiden door oppervlakkigheid en vreemde opgelegde agenda’s. Doelen die niet de jouwe zijn en die jou niet vervullen, worden je opgelegd.

NU is het moment om ons daarvan te bevrijden. Ons bewust te worden van het spel waar wij nu al zo lang in zitten. En hoe gaan we dat doen? Door samen te komen en elkaar te ondersteunen in dit transformatieve proces. Door ons te verbinden met onze originele Schepper Bron zullen we gezamenlijk oude overtuigingen opheffen, destructieve patronen doorbreken en een nieuwe realiteit creëren gebaseerd op liefde, overvloed en vrijheid. We zullen waardevolle instrumenten en technieken uitvoeren om ons bewustzijn te verruimen en onze kijk op jezelf en de wereld veranderen.

Door je lichaam en geest te detoxen en daardoor jezelf af te pellen wat je contact met je ware zelf in de weg zit, kan je weer in contact komen met je hogere zelf en je intuïtie volgen terwijl je je unieke levensdoel najaagt. Met elkaar hebben we een krachtige impact om bij te dragen aan de transformatie van de wereld.

Ben jij klaar om deze sprong te wagen? Sluit je bij ons aan en laten we samen onze realiteit transformeren!

We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis van transformatie en verhoogd bewustzijn te beleven.

Samen zullen we de oude matrixprogramma’s achter ons laten en een realiteit van overvloed, liefde en vreugde omarmen. Laten we nu onze handen ineenslaan en samen een nieuwe wereld scheppen. Een wereld waarin we vrij zijn om te groeien, te bloeien en onze diepste essentie te manifesteren in fysieke vorm.

 

Dit zijn buitenngewone avonden vol helende energie en diepgaande inzichten. We maken gebruik van de krachtige Gene Keys en de transformatieve Vim-methode. Samen pakken thema’s aan die we allemaal met ons meedragen, en ruimen deze op een diep niveau op.

De VIM-methode stelt ons in staat om de opgeslagen programma’s in ons DNA op te ruimen. Hierdoor kunnen we diepliggende blokkades en overtuigingen transformeren, en zo een ware transformatie teweegbrengen.

We integreren ook de echte Ho’oponopono tijdens deze avond. Dit oude Hawaïaanse vergevingsproces helpt ons om negatieve energieën los te laten en ons hart te openen voor heling en liefdevolle verbinding.

Samen, door de combinatie van deze krachtige methoden, pakken we thema’s aan die een grote rol spelen in ons leven, maar die niet altijd even voor de hand liggen. We gaan de diepte in en brengen heling op een niveau dat je misschien nog niet eerder hebt ervaren. Het beloven werkelijk fantastische en verdiepende avonden te worden.