Onze geschiedenis

Wat er schuilgaat achter …

In de feestelijke maand december, wanneer de geur van pepernoten en de klanken van vrolijke liedjes de lucht vullen, lijkt alles te draaien om gezelligheid, cadeautjes en de komst van Sinterklaas. Maar wat als er meer schuilgaat achter deze geliefde traditie dan we op het eerste gezicht zien?

In het nieuwste nummer van Spiegelbeeld duiken we dieper in de wereld van Sinterklaas en zijn metgezellen, en onthullen we de verborgen draden van misleiding en manipulatie die geweven zijn in onze maatschappij en zelfs in onze meest gekoesterde tradities en feesten. Wat begint als een onschuldige viering, leidt ons op een reis door de geschiedenis van misleiding, waarbij we ontdekken hoe het mysterieuze verleden van Sinterklaas deel uitmaakt van een groter patroon van manipulatie in de samenleving.

Bekijk hier deel 1

Bekijk hier deel 2

Invloed van misleiding en traditie

Online Groepshealing

De invloed van misleiding in traditie is vaak verborgen, zo ook in de oorsprong van het Sinterklaasfeest dat in feite al duizenden jaren oud is. Dit schijnbaar onschuldige kinderfeest is een onderdeel van een enorme collectieve en planetaire manipulatie vol duister en vol angsten. Deze online groepshealing ondersteund je in het je losmaken van deze collectieve manipulatie. We richten ons op het opheffen van dit soort eeuwenoude programma’s die ons hebben vastgeketend aan het oude matrixsysteem van macht en manipulatie. Het is tijd om bewust te worden van waar we onze aandacht aan geven en onszelf te bevrijden van deze onbewuste bindingen.

De opname van deze online healing over misleiding vind je hier.

De oorsprong van de Manipulatie op aarde

In dit artikel verkennen we de rode draad van manipulatie en de rol ervan in religies en tradities, en tonen we aan hoe het onze perceptie van de werkelijkheid heeft beïnvloed. Het is tijd om de sluier van illusie op te lichten en de waarheid achter onze geliefde feesten te ontdekken.

In het hart van onze geschiedenis liggen verhalen begraven die teruggaan tot een tijdperk dat de verbeelding tart. Een periode van 200.000 jaar geleden, toen de aarde werd doordrongen door geheimzinnige krachten en entiteiten die de loop van de menselijke evolutie voorgoed hebben veranderd. De oorsprong gebaseerd op de Urantia en klei tabletten volgens het werk van Zacheria Sitchin.

Ik bied een paar gratis webinars aan waarin ik je op reis wil mee nemen naar de oorsprong van onze geschiedenis.

Annunaki

Je hebt misschien wel eens gehoord van de Anunnaki, wezens uit de oudheid die de menselijke beschaving beïnvloedden en onze planeet binnendrongen in hun zoektocht naar goud. Maar wat als ik je vertel dat er meer is, dat er diepere lagen zijn in dit epische verhaal? Wat als ik je vertel dat deze gebeurtenissen niet alleen historische anekdotes zijn, maar ook de sleutel bevatten tot het begrijpen van de wereld waarin we vandaag leven?

Webinars

Deze komende webinars zullen je meenemen op een reis door de tijd, waarbij we de hoofdrolspelers van dit oude drama zullen ontdekken. We zullen de verbanden leggen tussen de gebeurtenissen van toen en de uitdagingen waar we nu voor staan. Want begrijpen waar we vandaan komen, is de eerste stap naar het begrijpen van waar we naartoe gaan.

Bereid je voor op een reis die je kijk op de wereld zal veranderen en je dieper zal laten graven dan ooit tevoren. Samen zullen we de mysteries van onze oorsprong ontrafelen en de betekenis ervan voor de moderne tijd begrijpen. Dit is geen gewoon geschiedenisles, dit is een ontwaken voor de waarheden die verborgen liggen in de schaduwen van ons verleden.

Het heeft alles te maken met hoe we denken, hoe wij de wereld zien en onszelf zien. We worden eonen klein gehouden en afhankelijk gemaakt.