Testimonials

Wat zeggen klanten?

Placifiduccia maakt me rustiger en helpt me om sneller in te slapen. Soms neem ik het ook ’s nachts als ik…
Placifiduccia
Ik voelde erg veel warmte dit weekend toen je spak over de Divine Creator! Daar heb ik zoveel over gehoord, zoveel over gelezen, maar mag ik Die ook ontmoeten? Jezus zegt; Ik en de Vader zijn een, en zo zullen ook jullie een zijn (ik lees met de Vader en met mij). Je legde uit over de Christusgestalte die de afgescheidenheid heeft verbroken! Een nieuw tijdperk is aangebroken.
Bert
Sinds de laatste workshop, Schepper of Slaaf, gaat het heel goed met mij. Vooral het trauma verwerken van het vastzitten in een transportbuis heeft hele goede gevolgen. Doordat ik niet terug heb kunnen gaan naar de bron en geen eigen keuze heb kunnen maken in welk gezin ik zou komen, ben ik in een gezin terecht gekomen, wat totaal niet paste.
Ellen
Schepper of Slaaf: De 3-daagse was wat mij betreft een openbaring en tegelijk heel leerzaam en effectief. Met name de uitleg over de werking van ons brein en hoe onze gedachten ons welzijn beïnvloeden, de technieken om veranderingen bij jezelf teweeg te brengen, de EHBO technieken en niet te vergeten de meditaties en "opruim"acties waren weldadig en hoogtepunten.
JBR
Erg onder de indruk was van de snelheid waarmee jij de vinger op de zere plek weet te leggen.
Healing & Coaching
I just had this huge transformation meditation weekend, stepped out of my body, connected with my higher self and just wanted to share the precious diamond and insight I got. I can see life as a great ocean in which I can play, I am connected to all, I am unique as every single wave and still always in the same energy with all people in this universe and beyond.
Osho
De 3 daagse was het beste kado dat ik mezelf in tijden gegeven heb! Vanaf de eerste mail erover voelde ik me aangetrokken tot dit weekend, maar het leek me onmogelijk om te gaan. Ik schoof er van alles voor: ik had geen geld, geen oppas, geen tijd, geen mogelijkheden.... Maar het bleef trekken, bij elke volgende uitnodigende mail die ik kreeg voelde ik het weer: ik moet daar heen!
Laura
Het weekend was ronduit fantastisch. Als groep hebben we veel geleerd en aan elkaar gehad. Als je dit ook eens wilt gaan doen is het een aanrader, want we zijn nu twee weken verder en er is nog steeds intensief contact met de groep. Er worden ideeën uitgewisseld en er wordt geholpen om elkaars vragen te beantwoorden. Als je na het weekend thuis komt verval je niet gauw in een oud patroon.
Roland Debie