Hoofdstuk 1, Paragraaf 1
In uitvoering

HT-1b Vleugels van Licht

UITGEBREIDERE SAMENVATTING:

Je maakt een krachtige verbinding met Bron/Schepper via een dun buisje van licht vanuit Bron door hoofd, lijf, diep de aarde in. Vervolgens maak je een krachtige Heilige Ruimte en een Nulpunt van 6m doorsnee (kopieerlicht) vanaf 2m boven je hoofd als turbostofzuiger die transmuteert, transformeert, helemaal door je lijf tot 2m onder je voeten tot hele energieveld helder en zuiver is en alle nulpunten in je lijf in alignment zijn.

Je gaat naar je Hartcentrum en door een poortje kom je in het midden van het Universum. Dit is een gigantisch bewustzijn van puur zuiver licht, weefsel van pure, onvoorwaardelijke liefde

VIM: Schuld/schaamte wordt opgeheven. Vanuit centrum van het Universum stroomt er licht door je hart in je veld. Vanuit je hartcentrum wordt, speciaal voor jou, iets aangereikt als leidraad voor de komende tijd, ontvang… Liefde en Goud licht.

Kom terug in het hier en nu. Dankbaarheid, Joy, gevoel van leuke verwachting. Vanuit hartcentrum stroomt magenta roze licht als een mantel van liefde. Via rug uit je hartcentrum vormen zich vleugels van licht die je beschermen, koesteren Geschenk in je hart.

Open je ogen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *