Hoofdstuk 1, Paragraaf 1
In uitvoering

HT-1c DNA activatie

UITGEBREIDERE SAMENVATTING:

Krachtige verbinding met de Bron. Aartsengel Michael ,Heilige Ruimte, Geestelijke familie van de Bron. Schoonmaak emt dun buisje van licht vanuit Bron door hoofd, lijf, diep de aarde in en krachtige verbinding met de Bron.

Vraag en intentie om deze groepshealing krachtig in te zetten. Alle paralelle aspecten worden meegenomen. Jij bent een punt in tijd waar alle levens samenkomen in één. Vraag en intentie is om de healing met ease en grace te laten verlopen. En dat je precies die healing krijgt die je aankan, en dat het nog maanden doorgaat met ’t opruimen in alle aspecten. Vraag en intentie om ons gegrond te voelen en in constante verbinding met Universele Zelf, Hoger Zelf, Bron. Vraag en intentie om bewuster onze gidsen te ervaren en onze geestelijke familie. Voel en ervaar de aanwezigheid in verschillende opgegane Meesters, Saint Germain (alchemist) helpt ons heel krachtig te transmuteren, Meester Sananda van onze lokale Aarde (Bewustzijn van De Michael of Divine Father, Energie Christusbewustzijn).

Energie van The Divine Plan en alle daaraan verbonden wezens. Nulpunt schijf van licht met erbovenop een grote bal van licht met zelfde licht, kleur en intensiteit van de zon. Naar beneden laten komen voor schoonmaak en alignment van alle nulpunten, cellen, alignement met de zon. Laat deze energie naar beneden komen en balans en overeenstemming brengen van alle cellen in je lichaam. Regeneratie cellen, je zult je helderder en gezonder gaan voelen. Schijf met bal/zon komt naar beneden Brengt alle cellen in onze hersenen in coherentie met je Goddelijke Blauwdruk. Energie bewustzijn van Goddelijke Blauwdruk wordt geactiveerd. Verbinding met fysieke blauwdruk. Blokkades worden opgeruimd doordat beide blauwdrukken een perfecte match vormen. Cellen krijgen upgrade. Pijnappelklier helder en in perfecte verbinding. Nulpuntschijf en zon laten we langzaam zakken langs hart, middenrif, navel, bekken, bovenbenen, knieën, kuiten, enkels, voeten en onder de voeten20’20 verwijzing naar vorige keer. Schijf en zon zakt naar kern van deze aarde.

Ga naar je hartcentrum. Voel en ervaar wat dit met je cellen doet. Coherentie van Goddelijke Blauwdruk en Fysieke Blauwdruk. Meer DNA strengen geactiveerd. The Life Architect komt. Zijn energie komt in ons met fel en zacht zilver en lichtblauw licht, bedoeld om de nieuwe DNA te activeren. Verbind onze blauwdruk met energie en bewustzijn van nieuwe aarde, nieuwe aarderaster, doordat cellen in andere, hogere trilling kunnen komen, puntjes van het licht van The Life Architect wordt in al onze cellen achter gelaten. Maak vanuit je hartcentrum een verbinding met De Bron, de kern van ons Universum. De energie van de Goddelijke Moeder, het aspect dat lang opzijgeschoven is geweest.Voel hoe het magenta-goud licht zich verspreidt door je hele lichaam Neem de tijd.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *