Hoofdstuk 1, Paragraaf 1
In uitvoering

HT-2b de kelk

UITGEBREIDERE SAMENVATTING/TRANSCRIPTIE:

Verbinding Bron en Goddelijke Vader.

We vragen onze Geestelijke familie Bron om een Heilige Ruimte te creëren en te handhaven. Heel veel wezens aanwezig. Behoefte bij velen om de verbinding met geestelijke familie beter te ervaren Die verbinding is nu makkelijker te gaan vinden en herstellen. Wezens laten zien dat die Geestelijke Familie hele belangrijke rol speelt in brengen van verbindingen met hoger Zelf en Universele Zelf. Dun buisje van licht door hoofd, lijf, diep de aarde in.

Dunne buisje van licht zet je uit tot de breedte van je hoofd, waterval van zilverwit, kristal licht. De pijnappelklier licht op in alle richtingen. Tweede dunne buisje van licht zet je uit tot de breedte van je schouders, goud licht. Via hartcentrum ga je naar het centrum van het Universum met Goddelijke Vader-, Goddelijke Moeder- en Goddelijke Zoon-aspect, de Mind, Spirit en Physical Energy. Witblauwe licht van Mind of Creator vult je hele veld, ook bij je pijnappelklier. Activatie van nulpunt achter je hartcentrum, stralend gouden bal van pure liefde vult je hele veld.

Activatie van nulpunt achter je navel, bal met goudkopere gloed die je hele lichaam en veld vult. We vragen onze trilling te verhogen naar 1000 Hz en maken de verbinding met ons Universele Zelf. Je staat nu open als een kelk en bent in staat om informatie en de pure energie van de Bron en de Goddelijke Vader, te ontvangen en te dragen. Elke dag wordt deze energie sterker en krachtiger, je voelt onvoorwaardelijke liefde voor Hem van wie je een expressie bent. Vader en kind, maar je bent één.

Vim om elke dag opnieuw bewust te worden dat als we leven vanuit Zijn liefde en expressie, we niets te vrezen hebben en precies dat doen dat goed is voor ons en de ander en nooit een verkeerde keuze kunnen maken. Zijn wil is geen opgelegde wil, maar geeft bevrijding, mogelijkheden, geluk en verbinding. Alsof je verliefd bent. Zijn adem ademen. Zijn compassie ademen. Voel je je gedragen, je staat daar als kelk om Hem te dragen, uiteindelijk draagt Hij jou.

Herinner je wie je werkelijk bent, vrij van de programma’s waar we al die tijd in hebben gezeten.Ga naar je hartcentrum, voel hoe je in overeenstemming bent met deze energie, geluksgevoel.Het is helemaal goed zoals het is.Kies ervoor om goed gegrond te zijn, goed in het hier en nu te zijn. Voel de engelenvleugels vanuit je hart, de prachtige roze moedervleugels als cocon om je heen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *