Transformatieproces

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Transformatieproces

Spiritueel transformatieproces

Door een spiritueel transformatieproces kom je in een nieuwe fase van je leven. Je kijkt anders naar het leven en ervaart een nieuw soort diepe rust. Met de verschillende healing- en meditatiesessies van Claritas Essentiae helpen we je door jouw persoonlijke transformatieproces.

Wil je een spiritueel transformatieproces?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Een persoonlijk transformatieproces voor een rustiger en gelukkiger leven

Door het verwerken van trauma’s en het opheffen van emotionele blokkades kom je dichterbij je ware aard. Je maakt het transformatieproces makkelijker door op tijd rust te nemen, gezond te eten en vooral voor jezelf te blijven zorgen. Een spirituele transformatie kan namelijk een pijnlijk proces zijn, je zult tegen dingen aanlopen. Het doorbreken van patronen gaat je hierbij helpen en zal ervoor zorgen dat je weer in contact komt met jezelf.

Neem deel aan de online healingsessies

Wil jij jouw transformatieproces versnellen en hulp van buitenaf? Schakel dan de hulp in van medisch helderziende Hyacintha, de oprichtster van Claritas Essentiae in Apeldoorn. Door meditatiesessies en groepshealingsessies in onze academy leer jij je energieveld te herstellen en jouw eigen bewustzijn te verruimen. Schrijf je online in voor de community en kom in aanraking met gelijkgestemden. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar contact@claritasessentiae.nl, te bellen naar 06-38283326, of vul het contactformulier in.