Trauma healing therapie

Online community

Natuurlijk herstel Lyme

Vrijdagavond healingen

Home » Trauma healing therapie

Healing therapie verhelpt jouw trauma

Een trauma is goed te verhelpen met healing therapie. Healing betekent letterlijk ‘heling’, ofwel genezing. Tijdens zogenoemde helende energetische behandelingen wordt gekeken naar je energiebalans. Samen werken we aan het terug in balans brengen van de verstoorde energie, om je herstel te bevorderen.

Wil je een trauma healing therapie?

Neem contact op!

Hyacintha Grijs

Bekijk onze diensten.

Claritas Essentiae

Hier vind je alles van mijn natuurgeneeskundige praktijk

Claritas Protocol​

Als pionier in de ziekte van Lyme baan ik nieuwe paden via helderziende waarnemingen. Ik ondersteun je herstel met energetische behandelingen en natuurlijke middelen.

Webshop

Diverse artikelen die jou helpen in je groei.

Een trauma behandelen met effectieve healing therapie

Door het in balans brengen van verstoorde energie kunnen bepaalde emotionele blokkades worden opgeheven. Een trauma kan lange tijd onopgemerkt blijven. De gevolgen worden soms veel later pas zichtbaar. Je krijgt dan last van mentale, fysiek en emotionele klachten die soms niet direct aan een trauma gelinkt worden. Fysiek kun je bijvoorbeeld last krijgen van vastzittende fascia. Met frequentietherapie kijken we naar de energie in de cellen in je lichaam. Zo kunnen we erachter komen waar jouw trauma zich voornamelijk nestelt in je lichaam. Het is belangrijk om angst en stress los te laten. Dit leer je in onze helende meditatiesessies, onder begeleiding van een medisch helderziende.

Verwerk je trauma door te mediteren

Mindfulness en mediteren kunnen een zeer toegevoegde waarde zijn als healing therapie voor een trauma. Je leert te ontspannen en haalt de juiste emoties naar boven, zodat je deze kunt verwerken. Dit leer je ook in onze helende meditatiesessies. Bekijk de programma’s en geef je online op voor de groepssessies. Heb je nog vragen of wil je advies? Ons team van deskundigen staat voor je klaar.  Neem contact met de medewerkers van onze praktijk in Apeldoorn op via het contactformulier, telefonisch via 06-38283326, of via e-mail: contact@claritasessentiae.nl.