Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst hier voor je contact met ons opneemt.

Over Claritas Essentiae

De consulten van Hyacintha zijn altijd telefonisch. In de bevestiging ontvang je het telefoonnummer waarop je Hyacintha kunt bellen op het afgesproken tijdstip.

Een consult bij Hyacintha kost € 124,- per uur. De prijs die in rekening wordt gebracht is afhankelijk van de werkelijke duur van een consult, afgerond op 5 minuten. Dit geldt zowel als het consult korter als langer heeft geduurd dan de afgesproken tijd. De factuur ontvang je achteraf.

Dat klopt, de consulten van Hyacintha zijn vrijgesteld van BTW.

Helaas heeft Hyacintha per 1 januari 2021 de daarvoor benodigde inschrijving bij de beroepsvereniging beëindigd. De inspanning en kosten voor het in standhouden van deze inschrijving weegt, gezien de teruglopende vergoedingen, niet meer op tegen de opbrengst.

Haar consulten worden dus niet meer vergoed.

Neem contact op via claritas@claritasessentiae.nl. Leg je situatie uit en we zullen kijken wat wij voor je kunnen doen.

Over de Webshop

Wij verzenden standaard op maandag en donderdag. Als je bestelling op deze dagen uiterlijk om 14.00 uur binnen is dan wordt deze die dat nog verzonden.

Dat is vervelend. Dit komt gelukkig maar een paar keer per jaar voor. Mail naar clarits@claritasessentiae.nl.

Over Claritas Protocol

Niet in paniek raken is het belangrijkste. Realiseer je dat niet iedereen die besmet is met Borrelia ook Lyme hoeft te ontwikkelen. Omdat er veel meer besmettingshaarden zijn dan de teek is mogelijk 90% van de mensen al besmet met de Borrelia. Maar een klein percentage van de mensen ontwikkelt ook Lyme. Maar als je Lyme ontwikkelt dan is dat natuurlijk wel heel vervelend.
Het advies van Haycintha bij een verse tekenbeet is als volgt:
1. Zorg dat je lichaam een onprettige plek is voor de Borrelia om zich in te ontwikkelen. Dit kun je doen door 7 druppels (NIET MEER!!!) Samento op te lossen in een liter water en dit water over de dag heen op te drinken. Dit hou je 2 maanden vol. Als je je aan de hiervoor genoemde dosering houdt dan blijf je binnen de niet-aanvalsgerichte methode die Hyacintha aanraadt. Wij raden de Tao-vrije Samento van Nutamedix aan. 
2. Start met het Claritas Protocol Fase 1 (ook als je het Protocol al een keer doorlopen hebt). Als jij het Protocol al volgt dan vervolg je het Claritas Protocol zoals je het nu neemt.
3. Als je antibiotica van je huisarts krijgt dan moeten wij je natuurlijk aanraden om zijn adviezen op te volgen. Volgens Hyacintha’s zienswijze is het ideaal om 10 dagen antibiotica te nemen dan een stop van 7 dagen en daarna weer 10 dagen antibiotica. Als er maximaal 10 dagen antibiotica wordt voorgeschreven dan 5 dagen antibiotica, 5 dagen stop en daarna nog 5 dagen antibiotica.
Ook de Borrelia maakt een ontwikkelingstraject door van “geboren” worden tot sterven. In de jonge fase is antibiotica effectief en dood het de bacterie. In een latere fase zal de Borrelia  zijn verdedigingsmechanismen inzetten en is hij door antibiotica niet meer effectief te bestrijden. Tijdens de stop met antibiotica laat je de borrelia even ontwikkelen en met de 2de keer antibiotica innemen zul je er meer doden dan als de kuur aaneengesloten wordt genomen. 
Als je het Protocol al gebruikt en je besluit om antibiotica te nemen wees dan voorbereid op een terugval in je klachten na ca 2-4 weken nadat de antibioticakuur is beëindigd.

Soms is een antibiotica-kuur niet te vermijden om ernstige complicaties te voorkomen. Begin na de antibioticakuur met Samento. Dit kun je doen door 7 druppels (NIET MEER!!!) Samento op te lossen in een liter water en dit water over de dag heen op te drinken. Dit hou je 2 maanden vol. Op deze manier zorg je ervoor dat je lichaam een onprettige plek is voor de Borrelia om zich in te ontwikkelen. Als je je aan de hiervoor genoemde dosering houdt dan blijf je binnen de niet-aanvalsgerichte methode die Hyacintha aanraadt. Wij raden de Tao-vrije Samento van Nutamedix aan.

De Suffectus mag je niet terug doen in het flesje. De kwaliteit gaat dan snel achteruit. Je kunt ervoor kiezen deze korrels in te nemen.
Probeer het aanraken van de korrels van de andere middelen echt te vermijden, zeker als je de korrels voor anderen uit het flesje haalt. Maar de trilling van deze middelen is stabieler en het kan daarom minder kwaad dan bij de Suffectus.

Haar consulten worden dus niet meer vergoed.

Dit is een bekend probleem. Zolang je de korrels niet met je handen aanraakt dan kun je ze terug in het flesje doen. Je kunt het dopje gebruiken om de korreltjes voorzichtig in te gieten. Streef naar de 4 korreltjes. De te veel aan korreltjes kun je vanuit het dopje teruggieten in het flesje. Soms komen de korreltjes klem te zitten in het dopje. Met een cocktailprikkertje krijg je die gemakkelijk los. Doe extra voorzichtig met de Suffectus-korrels uit het blauwe flesje!! Die kun je beter niet teruggieten in het flesje.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden. Je begint pas 3 weken na de start van het Claritas Protocol met Barbaeryl en veel mensen moeten dit middel langzaam opbouwen en hebben dan voldoende aan 1 flesje bij fase 1. Echter, als dit flesje eerder op dreigt te zijn dan de andere 2 middelen uit het protocol bestel dan een extra flesje Barbaeryl via de webshop.

Je kunt de tijd die op de fase staat aanhouden. Dit is de tijd dat een fase minimaal gebruikt wordt. Wil je efficiënter met de korrels omgaan dan kun je ook de volgende regel aanhouden:
Een fase eindigt als het eerste middel in een fase op is. Barbaeryl en Aura Aid telt bij deze regel niet mee en houden we hier dus buiten. De genoemde termijn is de minimale duur. Gebruik de fase dus door tot het eerste middel op is, Barbearyl en Aura Aid uitgezonderd.

Het is bekend dat er tijdens het nemen van het Claritas Protocol ook minder goede periodes voorkomen. Zowel fysiek als emotioneel. Vaak gaan deze hand-in-hand. Dit hoort erbij en kan verschillende oorzaken hebben. Iedereen maakt in een periode van een jaar tijd betere en mindere periodes mee. We verwachten en hopen op een verbetering in een stijgende lijn naar boven maar dat is niet realistisch. Elke weg heeft ups en downs. Ook de weg naar gezondheid. Het dringende advies in een mindere periode is om door te gaan met de korrels!! Teleurstelling over een down en negatieve gevoelens die dat kan opwekken maken de down nog heftiger. Hou vertrouwen dan ben je er sneller uit.
Het Claritas Protocol daagt je ook uit om naar Lyme gerelateerde emotionele blokkades te kijken. Deze kunnen omhoogkomen. De vraag is of jij de Brug naar Transformatie wil nemen en deze blokkades wil opruimen. Dit vergt soms lef maar het biedt jou ook de kans om de voedingsbodem van Lyme kleiner te maken. Wij raden je aan om deze blokkades aan te kijken en op te ruimen. Als je hier hulp bij nodig hebt dan kun je een consult met Hyacintha inplannen. Neem hiervoor contact op via claritas@claritasessentiae.nl

Neem voor de zekerheid 2-3 weken in acht, in vakantieperiode iets langer. Wij verzenden 2 maal in de week, op maandag en donderdag. Er kan altijd iets misgaan met een bestelling en het is belangrijk dat de fases direct in elkaar overlopen. Bestel dus vroegtijdig!

Omdat de Suffectus een middel is met een zeer hoge frequentie is deze gevoeliger voor invloeden van buitenaf. De blauwe flesjes hebben van zichzelf al een hogere beschermende werking maar Hyacintha heeft de flesjes ook getachoniseerd waardoor de bescherming voor invloeden van buiten nog groter wordt.

In principe is het protocol zo samengesteld dat dit zelfstandig te volgen is. Dit heeft Hyacintha gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden.
Het is mogelijk om tussentijds een consult met haar in te plannen. Hiervoor biedt zij een kort Lyme consult aan van 20 minuten. In deze 20 minuten kan zij waarnemen of het voor jou persoonlijk nodig is om het Claritas Protocol aan te passen. Als je hier behoefte aan hebt dan is halverwege fase 2 daar een goed moment voor. Hou rekening met een wachttijd van ongeveer 4 weken.
Ook is het verstandig om een consult met Hyacintha in te plannen als je het gevoel hebt dat je geen vooruitgang boekt. Hyacintha kan dan zien of er bij jouw belemmerende factoren spelen.