Visie & missie

Dat is waar ik voor sta… Herinneren wie je werkelijk bent

Velen van ons zijn vergeten dat we zijn ontstaan uit een liefdevolle Universele Bron.
Hoe je die bron noemt, bijvoorbeeld de Bron of de Schepper, maakt niet uit.

Doordat je je ontstaansbron bent vergeten ben je vergeten dat alles mogelijk is, dat je liefde bent, dat je vrije keuze hebt, dat je zo hoog kunnen springen en zo groot(s) kunt zijn als je wil. Je bent andere dingen gaan geloven over jezelf, over anderen en over de wereld om je heen. Zoals dat je beperkt bent. Of dat je moet lijden of strijden. Of dat je niet (meer) oneindig hoog kunt springen, zoals de vlo in dit filmpje. [Embed video vlo

Wanneer je je her-verbindt met de Bron en je herinnert wie je werkelijk bent, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. Letterlijk en figuurlijk. De energie in en om je heen kan dan weer beter, vrijer gaan stromen.

Zoals de vlo die zich weer herinnerd dat hij heel hoog kan springen, zo kun jij je weer herinneren wie je werkelijk ten diepste bent.

Je verhoogt je trilling. Je gaat nieuwe ervaringen op doen. Je heelt, zowel fysiek als emotioneel. Je voelt je beter. Je groeit. Je bewustzijn opent en ontwikkelt zich. Je komt meer en meer bij het leven, zoals dat voor jou bedoeld is door jouw Schepper.

Het is mijn missie om je te helpen bij deze herinnering. Om iedereen die ervoor open staat te ondersteunen bij het her-activeren van zijn of haar verbinding met de Bron en om blokkades met wortel en al op te lossen door middel van energetische healing.