Transformational Detox Dive – Revolutie van verandering

69.00 incl. BTW

Een transformerende inspiratiedag te Apeldoorn. Met:

 1. Verhoog Je Trilling (10:00 – 11:00)
 2. Diepgaande Detox (11:00 – 12:30)
 3. Gans, Ormus, de kracht van paddenstoelen en Nulpuntsenergie (13:30 – 15:00)
 4. Ho’Oponno pono  (15:00 – 16:00)
 5. Music from Source een innerlijke reis ( 16:00 – 17:00)

Adres: Groene Hoven Buurthuis – Koninginnelaan 280,
7315 EE Apeldoorn Nederland

-
+

Specificaties

Categorie:

Beschrijving

Welkom bij deze opwindende revolutie van verandering!
We staan aan de vooravond van een verschuiving in onze realiteit op meerder lagen, waarbij we bevrijd worden van verouderde, beperkende matrixprogramma’s. Het is NU de tijd om onze innerlijke kracht te herontdekken, ons te ontdoen van fysieke ballast, giftige gedachten en patronen en onze zielen los te maken van de ketenen die ons in hun greep hebben gehouden.

Maar wat houdt die matrix eigenlijk in? Het is het systeem dat ons lange tijd heeft geprogrammeerd om te geloven in beperkingen, angst en schaarste. We zijn gewend geraakt aan een leven waarin we ons laten zeggen wat we wel en niet moeten doen. We laten ons verleiden door oppervlakkigheid en vreemde opgelegde agenda’s. Doelen die niet de jouwe zijn en die jou niet vervullen, worden je opgelegd.

NU is het moment om ons daarvan te bevrijden. Ons bewust te worden van het spel waar wij nu al zo lang in zitten. En hoe gaan we dat doen? Door samen te komen en elkaar te ondersteunen in dit transformatieve proces. Door ons te verbinden met onze originele Schepper Bron zullen we gezamenlijk oude overtuigingen opheffen, destructieve patronen doorbreken en een nieuwe realiteit creëren gebaseerd op liefde, overvloed en vrijheid. We zullen waardevolle instrumenten en technieken uitvoeren om ons bewustzijn te verruimen en onze kijk op jezelf en de wereld veranderen.

Door je lichaam en geest te detoxen en daardoor jezelf af te pellen wat je contact met je ware zelf in de weg zit, kan je weer in contact komen met je hogere zelf en je intuïtie volgen terwijl je je unieke levensdoel najaagt. Met elkaar hebben we een krachtige impact om bij te dragen aan de transformatie van de wereld.

Programma:

 • Ochtendsessie: Verhoog Je Trilling (10:00 – 11:00)
 • Voormiddagsessie: Diepgaande Detox (11:00 – 12:30) (Duik dieper in de verschillende dimensies van detoxificatie. Naast fysieke ontgifting gaan we aan de slag met belangrijke thema’s uit de Gene Keys. Samen behandelen we onderwerpen zoals vergeving, innerlijke vrede, loslaten van wrok, overwinnen van machteloosheid en het doorbreken van de slachtofferrol. )
 • Middagpauze (12:30 – 13:30 )
 • Middagsessie: Gans, Ormus, de kracht van paddenstoelen en Nulpuntsenergie (13:30 – 15:00)
 • Middag Sessie: Ho’Oponno pono (15:00 – 16:00)
 • Afsluitende sessie: Music from Source een innerlijke reis ( 16:00 – 17:00)

Lees hier meer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Transformational Detox Dive – Revolutie van verandering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *